Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divna priča, tužan kraj. :-(
Ustvari obrnuto ako razmisliš. :)
Predavao mi dvije godine... Nisam znao za ovu priču,ali vjerujte mi da se nisam sekunde iznenadio.Bio je takav.Dobar,plemenit,uvijek nasmijan i raspolozen...čak i kada je postao teško bolestan Počivaj u miru profesore,legendo.
Pocivaj u miru!
"Kako bolan nije imao djece? Gledaj šta nas je!" Hvala Vam na uljepšanom školovanju divni profesore Momo. Ne postoji osoba koja će Vas moći zamijeniti. Niko, nikad..
Nije imao kome drugom, dusa :*
Eto lekcije za zivota.Zasluzno divljenja.
Živjeći u ovoj vukojebini prosječan čovjek nije naučio na ovake vijesti. Tako da ostane bez teksta. Mogu samo reći profesore nek ti je spokoj duši. A mi ćemo se vratiti našoj svakodnevnici, starletama, korumpiranim političarima i sl.
Divna priča, da je više ovakvih na vijestima bilo bi sve bolje.
svaka cast profesore RIP!
sta reci na ljudskost i prijateljstvo! tako velicanstven cin darovanja, prijateljstva, mahir i momir povezani sa bezgranicnim prijateljstvom, postovanjem, ljubavlju jer mahir je za momira bio sin. neka pociva u miru veliki covjek.
Muzicko je predavao i bio je Gigant!
Zalosno! Koji je predmet predavao u V gimnaziji.
www.spoted.ba Prijavi se putem fb profila i komentarisi i objavljuj spoted/e. Pravo mjesto za upoznavanje.... POSJETI TE NAS i zabavite se sa nama!
U srcu snaga je velika, snaga poput uragana, srce poput celika
EE sada ce se rodbina pojaviti i traziti stan kako to obicno biva.Laka zemlja profesoru, ocito da je bio divan covjek.
ovo je ljudskost i dobrota pa ma ko bio steta sto se citava bih ne ugleda na ovu dvojicu ljudi kojima kapu skidam do poda profesore pocivaj u miru
pokusah sastaviti kakav fin komentar, ali nema rijeci da se ovo opise.... pocivaj u miru...