Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
popusi mi GLUPI bosanac
POZDRAV ZA RASO HEROJ MI SMO ZBOG TURSKE PROPAGANDE TU 24 HATA ISPRAVKA RASO PO POPISIMA ZVANICNIM U FEDERACIJI ZIVI 19864 SRBINA PO POPISU OBAVLJENIM PROSLE GODINE SAD KOLIKO I JE OTISLO ZADNJU GODINU NE ZNA SE ZATO BALIJETINE I NECE POPIS JER VJEROVATNO ZNAJU ZA OVOLIKI BROJ SRBA
POZDRAV ZA RADOVANA TRECEG SVE JE TO ISTINA BALISKA HORDA JE UBIJALA PO TARCINU SARAJEVU ZENICI TUZLI BIHACU GDJE GOD SU STIGLI UVLACITI U SUPAK SE NE ISPLATI JER U FEDERACIJI ZIVI OKO UKUPNO 27000 SRBA GDJE SU OSTALI....
Jasno je da Srbi iz okupiranih dijelova BiH-a manipuliraju brojevima i imenima ubijenih Srba u BiH-u .Sem toga osobna karta je izvadjena u Rumi pa ne vjerujem da je neko bas ciljao na pokojnog Dragana Dabica iz Sarajeva izuzev ako se ne bi i ostali podaci podudarali .Cak i Srbi ubijeni u Sarajevu tokom opsade od strane cetnickih postrojbi sa okolnih brda ,se pripisuju Armiji BiH-a.Ako je pokojni Dragan Dabic ubijen od strane Armije BiH-a kako onda da je Mladen Dabic ziv i zivi jos uvijek u Sarajevu ?!?
LAZES MLADENE DA JE TVOJ BRAT POGINUO OD SNAJPERSKOG METKA SA VRACA. TVOJ BRAT JE ZAVRSIO KAO STO SU ZAVRSILE HILJADE SARAJEVSKIH SRBA, A SVE SU IH POBILI \"SRPSKI SNAJPERI\"... I SAM KAZES DA SE NE ZNA STA GA JE POGODILO... MOZDA SU GA POGODILI ONI KOJI SU NAPUNILI KAZANE, ONI KOJI SU BACALI SRBE SA NEBODERA, ONI KOJI SU DRZALI DESETINE PRIVATNIH MUCIONICA \"REZERVISANIH SAMO ZA SRBE\" TO STO SI BIO U ROVU NA POGRESNOJ STRANI I SAD NIGDJE NE PRIPADAS TO JE TVOJ PROBLEM.. I MOZES SE U SUPAK UVLACITI KOLIKO GOD HOCES ALI TI SI BIO I SADA SI I UVIJEK CES BITI CETNIK ZA BAGRU SA KOJOM SI PUCAO NA SVOJ NAROD.. ZATO UBIJ SE STOKO NEMA TE VISE NI MEDJU NAMA , A NJIMA NIKAD NISI NI PRIPADAO...I SUPAK JEDAN, NEMOJ KORISTITI MRTVOG BRATA AKO JE U TEBI OSTALO BAR TRUNKA HRISCANSTVA...
E de nas Perice ti nauci kako se novine citaju, da docekamo da na Srnina djeca upozoravaju na lazi i propagandu....sta se ima razmisljati sto godina, covjek imao brata cije je ime koristio onaj koji je naredio onima sto su sjedili iznad grada i rokali po njemu, te mu tako ubili brata. Sta ima da bude nejasno, lazljivo i napunjeno novinarskim stosovima u toj cinjenici. Toliko o tome.
Kao da zvanična vlast u Sr. hoce da kaže, eto on se skrivao i to uspješno i mi nismo mogli da ga privedemo do Scheveningena. Prava istina je da su sve vrijeme znali ko je i gdje je. Ista stvar sa Mladićem. Eto, oni kao ne znaju gdje je. Znaju oni gdje su, znaju i za G. Hadžića i onog što pobježe iz Foče, Stanković(?)
pa vi stvarno ne znate čitati novinske članke - vi jednistavno povjerujete u sve što se napiše iako u svakom tekstu ima potpunih protivurječnosti i čiste fantazije koja služi samo radi senzacije, a vi tuke pa sve k srcu primate. mašala, što vas je majka tako pametne rodila svojoj zemlji na ponos!!!
“To znači da je Karadžićeva lična karta krivotvorena”, rekao je. pronicljiv ovaj zoka
GUSLAR JE JOS 1985 U SEPTEMBRU MIJESECU BIO OSUDJEN U NA TRI GODINE ZATVORA ZBOG PRONEVJERE DRUSTVENOG NOVCA . NA IZDRZAVANJE KAZNE NIJE NIKAD UPUCEN . KRIVICNO GONJEN U SLUCAJU PRONEVJERE NOVCA I IZGRADNJE VIKENDICE NA PALAMA . ZBOG NEDOSTATKA DOKAZA OSLOBODJEN OPTUZBE . KAKO TO DA SINU CETNIKA KOJI SE JE BORIO PROTIV PARTIZANA A NAKON RATA ZBOG TOGA I BIO U ZATVORU , ODOBRE SE ZNACAJNA MATERIJALNA SREDSTVA ZA NJEGOVU LIJECNICKU SPECIJALIZACIJU U AMERICI ??
govno fašističko
sta drugo ocekivati od karadzica i sllicnih, ni mrtvima ne daju mira...