Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadna majko autoputa pa vi šumsko traktorski narode možete gledat autoput samo na televizij ma ništa od ovoga hhhhhhhhhhhaaahhhhaaaaaaa
@realista Bošnjaci drže 10 najjačih kompanija u BiH: BH Telecom, Elektroprivreda BiH, ASA Prevent, Avaz, Sarajevska Pivara, Bosnalijek, Energoinvest, Robot Commerce, B&H Airlines, Bekto Precisa, Širbegović sa građevinskom kompanijom itd itd. Bošnjaci rade i grade Bosnu i Hercegovinu bolje duplo nego drugi tzv konstitutivni narodi. Uostalom nije li Širbegović dobio posao izgradnje Mahovljanske petlje a uz to gradi sportske dvorane po Švedskoj i stadione po Srbiji. Sjedi i poklopi se, kad smo pametniji, sposobniji i jači od vas.
znate li koje godine je Milorad došao na vlast? 2006. Koliko je kilometara autoputa od tada izgradio?
www.smjesne-slike.blogspot.com
cuj prnjavor hahaha gdje je ta vukojebina ljudi dragi, jel iko ikad tamo proso?
A koliko ce od toga iznosa pripasti Mili Dodiku??150 MILIONA EURA?!Pa da se pravi novi Ajfelov toranj manje bi kosto?!Zna li paapcina Dodik koji je to mnovac?Ili mu treba da kupi jos koju vilu na Dedinju?A sto je najgore SVI STANOVNICI BiH ce to vracati!Zavice u crno prvo svoje mahnite Smrde pa i nas ostale!150 miliona eura za nekoliko km ceste?!
oni prave autoput od sela do sela, tu prodje 20 auta dnevno, pih isplatice im se za 500god
pola ce im otici za advokate u hagu i korumpirane bjelosvjetske mesetare
Srbin radi i Srpska se gradi, Bosnjak samo Srbe pokoradi, Tako ti je kod nasnjeg Bosnjaka, mjesto rada on kune i sjaka. Bolje mu je uzet nesto radit, nego Turska m.u.d.a lizat-gladit.
Opa batoooo...kako sad ovo? Zlaja se pita šta reći...