Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako im je neko nanio zlo a zna se ko je onda trebaju njega tužiti i od njega tražiti penzije i naknade a ne da sve ispaštaju građani federacije.
E vala što je previše previše je. Ko se brine o meni i mojoj porodici. I ja sam demobilisani borac i svi moji su proveli četiri godine opsade Sarajeva.Dali je nama bilo lakše?. Ja nisam dobio nikakvu penziju ni naknadu i poslije trideset godine staža nemam zdravstveno osiguranje a ni posao.Pa ko će uopšte zaraditi tolike novce za sve invalide, ljiljane, otpuštene vojnike, političare, administraciju,šehidske porodice,logoraše, zdravstvo,školstvo,sport,kulturu,bivše štediše, restituciju, naknade za materijalne štete prouzrokovane ratom, sudstvo, itd...itd...Bolje bježati odavde jer će se sve na kraju srušiti.
Sta je ovo svi bi para al da nerade .Slazem se s tobom.Posao
nebuloza! zasto bi primali naknade za logor ili za ucestvovanje u ratu ?! zato sto su nosili pusku ?! prije svega, svi su isli da odbrane svoju familiju a ne domovinu. svi moji muski clanovi familije su ucestvovali u ratu i NIKAD nisu ni trazili naknadu niti im se ikad davala. ako ti logorasi nemaju novca za prehranjivanje obitelji, nek dignu cijenjeno du.pe i zarade. nikome novac ne pada s neba. mrššššš