Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. i 2. komentatori najvjerovatnije dr. Znamo za slučaj djeteta što je moralo u USA da se liječi nakon primljene vakcine. Jagoda Savić-SOS. Sve bilo u novinama i nekoliko tema na froumu saiksa. Evo zašto je Rafi navaljivao da se usvoji zakon o lijekovima kojim BiH ne bi imala potrebe da daje odobrenja za lijekove velikih firmi, proizvođača i vlasnikaa patenata za liijekove. Da mogu tesitrati svašta na nama. Bijeli smo, slični zapadnjacima=>Idealni za lab. testove. I djeca su nam miševi. Bio sam u Africi i slabo se ko usudi ovako nešto raditi i eksperimentisati sa djecom. Za šaku prljavih novčanica prodaju zdravlje naše djece. Nema sumnje da su svi Zavodi za javno zdravstvo u FBiH super opremljeni samo da bi upratili rezultate ovakvih projekata sa lijekovima, novom hranom (GM), a sada pochinjem sumnjati da je USA tehnologija proizvodnje i drugačijeg jodiranja soli u Solani TZ instalirana 2002.g. u sklopu nekakvog projekta testiranja. Hajmo doktori, i vaša će djeca, unuci primati ovakvu vakcinu, hajmo \'\'heroji u bijelom\'\'. Po cijenu gubitka posla, pobuniti se, razgolitite, demistifikujte, eliminište ovako nešto. Ovo je gore nego Srebrenica i četnici. Znam šta me čeka od četnika, a ovo nepoznato, ne znam hoće li me ova \'\'granata\'\' strefiti jer je nevidljiva, nečujna......SJETITE SE BERKE ZEČEVIĆA kako je razgolitio i demistifikovao \'\'stručnjake\'\' balistike UNPROFORA pred sudom u HAGU! Spašavajte, reagujte, svađajte se. Kakav posao kakvi bakrači, djeca su u opasnosti!
Najozbiljnije!Svim roditeljima bih samo vriskom upozorio da je projekat samo otrovat i handikapirat milione djece,vi vjeroval ili ne!Te vakcine su prouzrokovale mnogobrojne katastrofalne reakcije i smrt pojedine djece! Lobby labaratorija i projekt unistavanja pojedine populacije na zemlji!Koktel vakcina koji mijenja cio metabolizam! Trazite klasicne vakcine,savjetujem vas!
a koje 4 vakcine mijenja ova jedna