Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem da je ovoliki broj posjetitelja ovog portala zaostao! Pa šta ima loše u tome da ljudi u Tuzli razmišljaju pozitivno i gledaju u budućnost? Šta bi trebali graditi, uskotračnu prugu? Normalno je da će se u budućnosti Tuzla razvijati i da će im biti potreban i savremeni gradski saobraćaj! Samo naprijed tuzlaci!
sa Jalom koja smrdi, atrakcija? :)
Tuzla ima i vodu i centralno grijanje, a ulica kraj mora ja u planu da se napravi, tj. da se prekrije napravi podzemni prolaz ;)
Dok vi ratujete izmedju sebe i ne znate vise sta bi, mi Tuzlaci idemo dalje i isred svih vas papana. Vode se ima sada na izvoz, plin nam ne treba (pa da nam se desi sto se vama Sarajlijama desilo u januaru ove godine a sto ce se opet desavati, znate vec sta je bilo) jer imamo svoje grijanje, a to sto Tuzla i dalje tone zbog nasih predaka koji su vadili so nekontrolisano, i to smo zaustavili. Ovo je samo idejno rjesenje koje je u planu da se sprovede do 2026 godine. Tuzla makar ima neke planove za buducnost. P.S. Naziv \"metro\" uobičajen je za gradsku podzemnu električnu željeznicu ali u izvornom značenju ove francuske riječi metroom se naziva i viseća gradska električna željeznica.
cool blago tuzlacima !!! a ti seher supu ga loma !!!!
svaka cast za tuzlu, bravo Imamovicu! SAMO NAPRIJED!
Neko ljubomoran što Tuzla napreduje? ahahaha srajlijice samo vi blatite ali ne zaboravite koja regija u BiH ima najviše stanovnika :)
mati draga,,,Prezentirana ideja? Nugatino i masta mogu svasta!!!Ajd,bolje da lupetaju i mastaju nago da ratuju...I nek se prijave na natjecanje i kongres inovatora pa nek zastite patent da im ga ko ne mazne!!!
Tuzla i tramvaj???Moze,al kad Sarajevo dobije metro!
Pazi sad ovo : \"visećeg električnog tramvaja ili tuzlanskog visećeg metroa...\" Odjednom tramvaj proglasiše metroom i to ni manje ni više nego visećim :)) Baš su inovativni ! Valjda je Tuzla tolika metropola,pa je vec regulisala prevoz metrom u gradskoj zoni,da sad mora potrošiti 100 miliona Eura da bi imala metro i to viseći do Lukavca, valjda da bi ovi seljaci iz okolnih sela mogli doci metrom,pardon visećim metrom, do Tuzle i donjeti kace sira na pijacu.
Što sirotinja može zamisliti ni Bil Gejts ne može platiti.
Čuj, rudarski institut nadležan za tramvaje?!? pa u kojem to filmu ima? Valjda se trebaju stručnjaci kojima je ta tema srodnija ukljucit u projekt. npr.mašinska ,elektro i prometna industrija.
Izvinjavam se, Ne treba ništa crtat ;) Ja sam čuo od nekog nekad davno da nema... Nije ni bitno, zar ne mislite da ima prećih stvari za Tuzlu od ovoga? Recimo...stadion...iliii popravak ulice kraj mora?? Samo još da kažem ja se slažem sa svime što vi mislite i što kažet neg\' samo razmišljam naglas. Odo na pivu...
Jel vam treba nacrtati da imamo vodu ne sirite dezinformacije
Jasmine, samo malo pameti i vidjet ćeš kako ne moraš pričati o visećim vrtovima, ups. pardon tramvajima da bi dobio pokoji glas. Dovedi ljudima vodu i plinsko grijanje u grad i prestani da plačeš kako sve pare idu u Sarajevo. Postoji više različitih načina da se dođe do novca za 100% isplative projekte! (zamisli, pored donacija!!) \'si čuo za municipalne obveznice?