Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOJ KAKAV SAM TRAKTOR VIDJEO.....TURBO MASINA.... STAT I GLEDAT
Srbi, dobro vi ovakve trpite, stvarno imate strpljenja RS + HB + IslamBosna = mirna Bosna
pasce i dodo, kao i sto su ostali prije njega ;)
zasto nebi zrtve plavsicke tuzile opet ovu nakaradnu zlocinku,ima sud u .BiH,Hagu i Strazburu,svak ko se ne slaze i ko nije zadovoljan haskom pravdom treba pod hitno opet tuzit baburu plavsicku.netreba joj dat mira vec srama!
Nismo mi toliko naivni .Nasi ce politcari brzo i konkretno reagovati na ovakve ispade i Dodika naravo skinuti sa vlasti. Uz to mi cemo sve visoke predstavnike poslati kucama i mi cemo preuzeti sveu nase ruke,bez icije pomoci. AFERIM..
dobri dan vam zelim! i danas, uprkos losem vremenu, nastavljamo nasu akciju posumljavanja gradova, sela i zaseoka, sa napomenom da sadimo iskljucivo vrbe!! svako zna koliko ce mu istih trebati, pa neka se prema tome stima i obezbjedi dovoljan broj da se ne bi stvarale guzve na granama! svi lopate u ruke i mrs u park !!
LOJ, ZICA, POTURICA.
Al sta je s vasim zlocincima,,,kao oni su nevini,a,,,,ma mrs ....
moju penziju ce uplacivati glupi muslimani. MUAAHHAHAHAAAAAA
Ona cak nije ni gradanin ove drzave.... Dodika natjerati da plati iz svog dzepa
I šta ćeš sad Adile ? Hoćeš li se raznijeti u centru BL ? Koga briga šta ti pričaš. Srpska zna svoj put !
Sreća pa je stara kuja jalova pa nije mogla okotiti još takvih govana kao što si ti SRB-IN-e
pa ja raspolazem i rs-om i federacijom bih kako hocu i niko mi nista nemoze,ma hajte lojavci prosit svoju mizeriju,ja sam premijer svija u dje pgledas ja trosim i pljackam to svi znaju i niko mi nista nemoze ak kako moze kad svi zajedno foteljasi krademo i uzivamo a vi ovce trpite,budite sretni sto ste jos zivi mogla vas je plavsicke sve istrijebit a mozda ce se to ubrao desit.
pa sta ima prekrsiti kad je republika srpska ionako drzava za sebe, koja nema nikakve veze s ostatkom bosne. ovih dana postavljamo granicne prijelaze, a uvescemo i vizni rezim za vas muslimance.
A ko je tebe postavio za predstavnika preko milion ljudi?? Valjda i oni imaju pravo za sebe da odlucuju a??