Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nisu trebali ni sad ici kad su im dali godine vremena da sakriju dokaze ... balkanska farsa
mile vidiš koji je vakat fataj se one privatne cesne koju si kupio "u vlasništvo RS" i put Sibira :D :D
aaaahihihihihihihihihihihihihiiiiiiii to me podsjeca kad su bosnjaci u sarajevu zarobili one bankare iz evrope u zgradi parlamenta i drzali ih kao taoce dva dana :)))....nakon toga bankari pobjegli i nikad bise bih iz eu nije dobila i jedan evro kredita :))).......da je bilo pameti dada su vlasti republike srpske trebale objasniti stranim bankarima da republika srpska nema nikakve veze sa sarajevom i bosnjacima.....sada je dobra prilika da se ta greska ispravi...svjetu treba objasniti kako se
svjetu treba objasniti kako sudovi i tuzioci u bih rade po politickoj odluci i da ce svaka banka ili bankar da zavrse sa pretresom i da im se onemoguci rad
E, neka ti je Mile ronhil dobio sve kredite unazad pet godina, procvali ste i ljepše mirišete neg lipe u Maju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Мислим да ће ова информација на овом порталу данас накупити највише коментара.
Bojim se da je sve to namješteno samo da bi se za Dodika moglo reći kako je ustanovljeno da je čist kao suza i nevin kao jagnje, a uhapsiti tek nešto sitnije, nevažne ribe, da bi operacija izgledala vjerodostojno, kao fol oni fakat nešto radili. Nadam se da nisam u pravu. Također se nadam da će se nastaviti sa pretresima i početi sa hapšenjima glavešina i u Federaciji.
Veća kazna Dodiku, Izetbegoviću, Ćoviću i ostalim ne postoji od one kada bi im eventualno, ali zaista eventualno pronaašli i najmanju mrvicu nelegalnosti i nepoštenja. Toliko su se dali svom narodu, tako skromno žive, a noć-dan brinu brigu o svjetini, i ne mogu da skontam kako to da neko ima imalo sumnje u naše bajne vođe.
Bajne i vajne vođe im him!
Kakav idiotizam i nezahvalnost, pa naše vođe Dodi, Izetbegović Bakir i Dragan Čović su poštenjačine i nesagledivo je koliko su oni samo mnogo uradili za običnog čovjeka?!
cim se to po "novinama" pise, nema nista od toga...
Kada ce pretres u BBI banci?
može i BOR, može i HIFA i naravno sva preduzeća u vlasništvu SDA u HDZ-a.
Mile zapjevaj der onu : Nema nema sile sve su moje bile nema nema sile ne bio ja Mile