Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masovna grobnica u blizini, u kojoj je pronađen veliki broj ubijene djece. Kad god ovo procitam jasno mi je da na ovim prostorima dugo nece biti zivota kako treba pogotovo sto ni nakon toliko vremena nema ni p od pokajanja. Svi mi imamo predrasude i mozemo i mrziti drugacije ali nema tog izgovora i razloga da dignes ruku na dijete.
Nisam ja... Karadzic je a velicate ga na svakom koraku. Kazes nije se Bakir izvinio ,pa gdje je njegova i babina mu odgovornost nek se i izvine to mu je i posao kao i ostaloj politickoj bagri (iako ne moze stici od pljacke naroda). Da se ja pitam ko god digne ruku na dijete ili civila przio bi se on meni na elektricnoj stolici pa zaboli me neka stvar da li se zove Radovan, Naser ili Ivo.
@Franziskuus Kakve veze ima gdje je pronadjena prva grobnica....opet izgovori zar ne, najlakse je tako .Eto bio boj na Kosovu ili ustao vojnik na lijevu nogu taj dan pa mu se pricinili Turci.....Pa gdje ces na dijete ruku dici tugo moja. Jednog dana kad dobijes dijete shvatit ces.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ccc,tesko je kad onog svog ne mozes naci bar da ga pokopas,da znas gdje ces mu otici na mezar,a srbi sute i kriju lokacije,a znaju dobro gdje su ubijali i bacali ljude
@poker koliko je meni poznato sve i jedan ukopan u potocarima prosao je dna analizu koju su radili strucnjaci u struki a ne baustelci,ako ti tvrdis da se dna nekog jovana podudara sa kcerkom nekog hasiba neznam sta da ti kazem
@poker Mnogo je Bosnjaka ubijeno u Podrinju pri samoj agresiji, znas taj teritorij je bio naseljen preko 70% Bosnjackim zivljem, trebalo je to ''cistiti'' sto bi genocidna vojska rekla...ali to sve od '92 do '95 je stvar za sebe nevezana s onim genocidom koji se zapravo desio u Srebrenici. To je zlogin, masakr i genocid koji nikada necete moci izjednacavati kao sto pokusavate sa svime, nebi li bilo ''isti smo bili ba'' u ratu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)