Sabrana pomilovanja B. Krišto
0
Presuđeni kriminalci bez dana robije
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Josip Merdžo nije pomilovan i čovjek je odležao svoju kaznu. Malo se bolje informirajte prije nego iznesete neistinite informacije.
pomilujte ga i meni loma
strasni komentari...kakva je ovo lozionicka... pametna zena...brani svoje (iako lopove) al brani i pazi na svoj naod,i srbi na funkcijama rade slicno...nego kada ste culi da je neki od BH politicara sa takvim ovlastima uradio tako nesta...naravno nikada,niti ce te ikada cuti tako nesta !
ja bi da borjana pomiluje i mene... kad joj bude na ruku... :)
loly: jedno je pretpostavka, drugo je pouzdano znati. poznajem ja zlatka lagumdziju i znam da je skrt, ali znam i da je reketas. ako gospodin komsic moze sve to presutit i odobriti, onda se ni po cemu ne razlikuje od svog shefa. kako god, komsic je poznat po tome sto suti. za njega se rijetko mogu govoriti lose stvari, ali rijetko i dobre jer nikad nista nije ni uradio. a zasto suti? zbog svoje fotelje i naknada koje mu placaju od reketiranih para.
I ona da me predstavlja negdje.....bolje i niko nego ona!!!....uostalom jako me podsjeca na jedan vic o Muji..Kaze Suljo:\" Raja prica kako je Mujo Bog u skoli\"....pitaju ga prijatelji kako bolan Bog...kaze Suljo:\"Pa svi su culi za njega a niko ga nikad nije vidio u skoli\"..e tako i ova ako se moze nazvati gospodja
ŠTO STE IH UOPŠTE SUDILI I PRAVILI DODATNE TROŠKOVE (SUDSKE) KAD STE TO SVE TAKO RIJEŠILI. TO VAM DOĐE KAO POZORIŠNA PREDSTAVA A SVE TROŠKOVE PLAĆA TAJ JADNI NAROD. JE BETE IH VIŠE NEGO U ROBOVLASNIČKOM DRUŠTVU!!! SRAMOTA!!!
asdasdasdasd ne namjeravam se svađati, zato sada lijepo spusti loptu, ako želiš možemo normalno razgovarati ako ne - bez vrijeđanja molim. Ja nikoga nisam uvrijedlila bez obzira sto mislim. I ako reketari Lagumdžija je po mom mišljenju suviše sebičan da bilo što podijeli. Ti očito ne poznaješ Zlaju. željku znam i pouzdano znam da nije lopov za razliku od vrha HDZ-a i drugih nacionalističkih partija.
@loly tek sam se vratila , i tebi veliki pozz, valjda ce dobro jednom pobijediti...
loly: ti pouzdano znas da komsic nije lopov? ti pouzdano znas da njemu lagumdzija ne daje ni cenat od izreketiranih para? mora da mu sve vrijeme u dzepu provodis, pa ti to pouzdano znas. ja pouzdano znam da ti nemas pojma. sto se tice ove borjane, za ovakvo nesto je bio potreban pritisak sa vrha hdz-a ili crkve, ali ovo nikad ne prolazi bez nagrade. ovo je ona skupo naplatila.
De malo pogledajte kako se daju pomilovanja, jasno pise. Pomilovanje potpisuje i daje predsjednik uz suglasnost i potpis dopredsjednika federacije. Znači nema pomilovanja kao čin volje pojedinca nego institucije kuju čine predsjednik i dva potpredsjednika. Eto toliko o pismenosti nasih novinara.
pa, morala se odužiti onima koji su je tu postavili kao ikebanu! Lojo nije samo krdit dao sam sebi, nego i donaciju...da....jadna li nam majka !
ma prava hrvatica!:) nije ona izdajnik ko komsic pa da bude postena, nego ide za svojim stranackim vođom-Očem svih hrvata Čovićem.
Ja sad ocekujem jedan dobar Gangbang kao zahvalu za ucinjeno. Zato ..pssss.....ni rijeci vise.
I ja sam u Sarajevu,najljepsem gradu na svijetu!Trebamo ignorisati ove idiote(neznam kako drugacije da ih nazovem) i zivjeti svoj zivot...bez mrznje i idiotizma! A oni nek se prepucavaju sve su to podrumasi haaaa...pozzzz