Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA 3,5 bijednih miliončića dobio 14 godina ? Pa nisu na brate vako ni kod TIte osuđivali, a demokratija ! Koliko bi tek dobili Čović, Bakir , Mile ?, kad bi im se moglo šta dokazati ??? AL UPRAVO ZATO I NEMAMO ZAKON O DOKAZIVANJU PORIJEKLA IMOVINE !
njega je stranka napustila :)
Kad im udariš po džepu tj. ne plaćaš porez dobiješ 144 godina, a kad ubiješ insana kao Tomo Spahović dobiješ duplo manje. E to je naša realnost.
14 godina*
@malakuca jajesamjakomladaalinisamglupaijateništaskontalanisamakomožešponovialimalopismenostinaškoditineće!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bitno je da je pocelo. tracak sunca kroz teske oblake
Oduzeta imovinska korist od 3,5 miliona KM? Pa onda će Bakir, Ćović i Dodik dobiti 200 godina zatvora, ali malo sutra. Tako vi vazda udarite po privatnim preduzećima koji utaje par miliona KM. Kada su u pitanju državna preduzeća tu ni 100 miliona KM nije razlog da se započne istraga. Ma vidimo da pravna država funkcioniše 100%
"par miliona KM" ... ma ja, sitnica
Premalo. Aki je prosjecna platau Federacili oko 825 KM mjesecno, ako se 3,5 miliona podjeli trebao je dobiti oko 350 godina zatvora
Kemal Causevic sad je on na redu, cekaju ga u Zenici .
Radovan pobio pola Bosne pa dobio 40 godina, taman da se uništili pola privrede puno je 14 godina. Al što kaže narodna, KOG UHVATIŠE TOK HEBAŠE, pa tako i Radovan osuđen ko onaj hrvatski general Blaškić dok nije propjevao o udrežnom zločinačkom poduhvatu. NAkon toga se brzo naša na slobodi. Da ti pomćino nisi prikrivao Mileta a Radovan Srbiju sad biste već obojica bili slobodni. Ovako truhnite, kad se ne branite aktivno ko KEmo ČAušević !
Tuzilastvo Bosne i Hercegovine pozdrtavilo prvustepenu presudu, dragi moji glupani iz tuzilastva kako svi smijete komentarisati prvostepenu presudu, sacekajte hajvani da bude pravomocna i konacna presuda pa onda komentarisite. Kada vi to radite sta se moze ocekivati od ostalog naroda, ovo da nije smijesno bilo bi zalosno.
ovo su prave stvari.
Najveca dok Dodik ne dode na red
ma samo im presudjujte velike kazne,da im više ne padne na pamet!! pa.meni treba 30 godina da zaradim milion,a oni potkradaju državu kako stignu,ma mrs više!!!
jel tolka kazna samo što je srbin?
znači nije, šta srbi kažu na to!?
ovaj je sitan kakvih ima...a jos usput na vlasti...
Puna je BiH ovakvih slučajeva privrednog i finansijskog kriminala ali na žalost ne procesuiraju se, ovaj Kekerović je sitna riba u odnosu na one što su opljačkali javne firme putem javnih nabavki i državnu imovinu kroz proces privatizacije.Korupcija je uzela svoj danak i sada se kroz predmet Kekerović, tobože prikazuje efikasnost pravne države.
samo po zakonu, tu su paragrafi pa zagrabi za vjeru i za nevjeru