Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog počasti Rasimu Deliću Pokrenuta inicijativa za smjenu Selme Cikotića Predstavnici stranaka iz RS-a u Zajedničkoj komisiji za odbranu i sigurnost državnog Parlamenta pokrenuli su inicijativu za smjenu ministra odbrane Selme Cikotića. Smatraju ga odgovornim jer je jedinicu Oružanih snaga i Dom armiije upotrijebio za odavanje počasti Rasimu Deliću, javila je Federalna televizija. Većinom je odlučeno da se o tom zahtjevu raspravlja u prisustvu ministra i njegovih zamjenika te će inicijativa biti ponovljena EVO GENOCIDASI HOCE SAD I MJESTO MINISTRA ODBRANE BIH-E!! IMAJU TUZILASTVO, POLICIJU, EKONOMIJU SAD HOCE I MINISTARSTVO ODBRANE? CRNA BOSNO I HERCEGOVINO STA TI RADE JUCERASNJI KOLJACI, SILEDZIJE, GENOCIDASI I SRPSKI FANATICI?!
@Amerikanac Bila je ta vijest ! FAIL !
Jesi ti neka budala, malo ti trebalo da provalis da je Srebrenicki genocid osveta za 9-11...
Pa sarajevo x nije obajvio vijest kad je srpski terorista dejan kostic eksplodirao sa pojasom oko sebe u sred beograda, prije par nedjelja, o je nama vaznie od ovog ,,sto kukas , eto imas svoju srpsku teroristicku bracu u sred beograda!
@sarajevo-x.. Sto ne objavite ovu vijest o hapsenju islam-skog tero-riste koji je postavio bom-bu prije dva dana u Ne York-u?? Kao slucajno niste upoznati sa ovim ili kao obicno se solidarisete sa \"ovom vrstom aktivnosti\"????? \"FAISAL SHAHZAD, a 30-year-old naturalized US citizen, was taken into custody late Monday while trying to fly from John F Kennedy International Airport in New York to Dubai\"