Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stid te bilo da nije bilo Gotovine Bihac bi bio nova Srebrenica jesi ratnik ti si zlocinac iz Bugojna umalo si umako u uskoplju u voljicu vehabijo
Za šta da pokazujemo zahvalnost? Da niste Vi, dijelovi HVO-a, sve do 1994 šurovali sa Vojskom R.S, BiH bi bila oslobođena i rat bi bio završen za 2 godine, a entiteta R.S. ne bi biloni na “mapi”.
Sabahhajrosom Cikoticu,malo si poranio.Dobar komentar odgovora za GRUDJO\'
Nije to lijepo Cikoticu. Kakvo pomirenje zbog osude zrtve? Hoces li tako misliti kad osude tebe ili nekog drugog visokopozicioniranog oficira ABIH? Zrtva i agresot nije isto - ti bi to trebao znati...
Svi ovi komentari pokazuju da ovo nije bio zadnji rat, a posebno nije zadnji u BiH. Presude, bez obzira o kome je riječ pokazuju da uopće ne utječe kako je tko ratovao nego koje su posljedice. Pošto su u Srebrenici najkvalitetnije posljedice (ljudi su jednostavno smaknuti) TO POSTAJE JEDINI NAČIN RJEŠAVANJA RATNIH KONFLIKATA NA BALKANU. Kuku našoj unučadi, jer dok smo mi živi ovo će se nekako držati pod kontrolom, međutim ovolika mržnja jednom će \"pokipit\"
Što se tiče HV i njihove pomoći, korist je bila uzajamna jer je V Korpus Armije RBIH, bio velika pomoć HV u napadima sa “leđa”, na položaje Vojske R. S. Krajine ! Da mi Bošnjaci nismo Vama pomogli ,prvo, ne odazivanjem u JNA 1991 i time smanjili njen utjecaj u R. Hrvatskoj, učešćem u odbrani R. Hrvatske ,(učestvovao je veliki broj Bošnjaka, ali Vi to ne cijenite), a zatim što smo se okrenuli protiv srpskoga agresora i time otupili oštricu napada na 1/3 okupirane R. Hrvatske I na kraju u zajedničkim akcijama 1995, nego da smo ostali sa Crnom Gorom u krnjoj Jugi,za šta smo imali interes jer je preko 20% Bošnjaka živjelo i živi u Crnoj Gori i Srbiji, Hrvatska bi danas bila od Slovenije, do Zagreba,odnosno ne bi imali 30-50% danasne R. Hrvatske ! A Vi nam to vratiste blokadom dotura donirane vojne opreme,I direktno pomogoste pad istočne Bosne ! Eto toliko!!!
Procitajte ovo pa ce vam biti malo jasnije; http://www.index.hr/vijesti/clanak/procitajte-brijunske-transkripte-glavni-dokaz-haaskog-suda-/547318.aspx
ZATO SU PETORICA njegovi casnika zaplatila i on je trebo naici
Kad ti, Mlaćo i ostali u.b.o.j.i.c.e bugojanskih Hrvata dobijete po 20-tak godina, ja ću samo citirati tvoje riječi!
m.r.s. u p.i.c.ku m.a.terinu b.a.l.i.jsku
ŠTETA ŠTO VAM JE UTEKA
spodobo zločinačka o kakvom ti pomirenju pričaš kad si i sam činio zločine, misto ti je u ćuzi pokraj karadžića. Žalosno je kako bošnjaci ne pokazuju ni zrno zahvalnosti jer da nije bilo HV i HVO-a sada nebi ni postojali kao nacija. 100 puta je dokazano da je Haag politički sud a politički sudovi donose političke presude. npr. sefer halilovic-oslobođen, šljivančanin-oslobođen, dudaković.............................. Po njihovim presudama ispada da bošnjaci uopće nisu ratovali i ispadaju najveće žrtve rata.