Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi ga rodjena majka prepoznala a ne ja
Misli na zensku osoobu, ako nisi primjetio na 0:12 daje mu znak :p
@Jo... To nije rješenje. Te markete treba bojkotovati, a kupovati u našim tipa Binga i slično...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dok ne popiju metak neće se okanit, da li ga sačmara dočeka na ulazu strugali bi ga sa zidova
pa svakako mu ne smijes nista, jedino ga mozes zagrlit i cekati da dodje policija, ali ne smijes jako mog'o bi u cuzu....
I nad frajerom ima frajer
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Garant će se javiti svaka druga punica u Sarajevu i tvrdit da je to baš njen zet.
Nije imao rukavice, dodirnuo je vrata, pult i kasu tri puta. Pa šta više hoće policija. Ako treba još da ga građani privedu, biće, ali biće onako na nogama!
Pa kako ga niste prepoznali ooo Nedim jesili to ti ;D
i jos nesto da kazem,ne znam koliko je umjesno, ali podrska ovaj put lopovu,yebem ti Mercator koji je bogata firma, a ne moze da plati bolji sigurnosni sistem,bolje video kamere i td. A gule sirotinju,i kozu im ogulise...
ovo bi mogao biti bivsi radnik Mercatora,nekako se po meni osjecao vrlo iskusno, u prostoru. A zenska je 100% u saradnji sa njim. Video nadzor nije vam ni za qurac !
Šuplja. Narod je davno prepoznao bakira, zlaju i ine kao lopove i šta?????
Zznam je ja, vidite da ima sljivu ispod oka- Aida Suljagiceva :)
Meni ne izgleda da je ova zena pomagac, meni prije lici na to da je izasla vani cim je vidjela pljackasa, jer se plasila. Ne vidim svrhu da je samo on maskiran a ona nije. Ako je pomagac valjda bi se zamaskirala. Ali opet metode su uznapredovale, mozda je to neki njihov razradjen nacin pljacke.
Sad sam vidjela da mu je davala signale rukama, glupaca mogla je barem kapu neku staviti.
ma ja bitno je da njega prepoznamo a causevica sadikovica i ostale sto su milijarde pokerali to nije bitno ako moze da se neka spomen ploca napravi ljudima niko ih vise i ne spominje sve im oprosteno ebem ja ovu drzavu iz korijena
mangup sicu nije pokupio
snimak snimljen fenom .
ne, već sigurnosnim kamerama, koje svejedno imaju lošu kvalitetu snimanja.
neiskusan neki lopov...pa treb o bi znat da se krupnije novčanice nalaze ispod unutrašnjeg dijela kase koji se podiže! ode frajko na robiju zbog glupače koja misli da je neofirna sa signalima i ostavljanjem otisaka.
Molimo lopove da ne kradu. Hvala.
Molim ove sitne jajare da se ne ugledaju na krupne, a ove krupne da se ne ispale nigdje 12.10 poslije pola noći!
bice brzo prepoznati
vidi PRO i mamica mu,zakrizili,krenuli po tabletice u apoteku kad pogresno skretanje
kmecanje debila kmecanje.auuu iq u minusu kkmeee