Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pet sveštenika Srpske pravoslavne crkve je uzela korona
ne peru guzicu
Samo se vidi koliko ste zaostali... Jadni li ste :)) Cast izuzecima naravno Vidi se da su SRBI gospoda za vas.. Kad ce te naci ovoliku mrznju na forumima od Srba
Koga da žalim? One što su prskali tenkove, topove, i pse rata svetom vodicom da dođu i sruše mi kuću i zakolju komšiju ili sruše džamiju? Što nisu govorili im da to što rade nije hrišćanski? Da rade suprotno Deset zapovijedi?
Pročitao sam gomilu ostrašćenih komentara punih mržnje. Niko od muslimana ni hvala da kaže šta je vladika za njih učinio u Trebinju. U vreme rata on je delio humanitarnu pomoć svima bez obzira na veroispovest. Kada se narod protiv toga pobunio on im je rekao, ako vam se ne sviđa vladika menjajte me, ali meni je ovo dužnost. Stvarno je sramno i nezahvalno šta pišete o pokojniku.
Šta je ovo u p m više nastavila corona uzimativi to sosta javnih ljudi i dalje, narode pametvu glavu nije ovo zajebancija, cjelivdvijet sr digao samo mi ovde nešto ne vjerujemo
A sto ih je krenulo svi pokrepase
Toliko o muslimanima i o njihovoj verskom uvažavanju i toleranciji. A hoće da kolju kada neko spomene Muhameda.
BLAAAAAAAAAAAAAAAABLABLABLABLABLABLAAAAAAAAAAAAAAAA... Šta ima u Jasenovcu? Kakva je situacija u Gradišci staroj? A u Jasterbarskom? Sve pod kontrolom? Odlično! Nastavite tako!
umri muški, peti dio
Zagrći.
Kazu da je Higijena pola zdravlja. perilica duze zivi u kalgon
Lici na baketa 😂
R. I. P počivaj Vladiko u miru.
Ode on u pakao
A kasnije izljubi Bakira i Covica!!
Poljubi ga Mile molim te!!
Gdje neće, cmakaju se gdje stignu ko mi Bošnje poslije Bajram namaza.To frcaju pusice na sve strane
RIP, barem si doceko rusenje diktature!