Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ga Allah nagradi Dzenetom, Amin..
da ga Allah nagradi Dzenetom, Amin..
dzenetlija inšallah !
zao mi je sto je preminuo ovaj covjek, ali mi je isto tako drago procitati ovako nesto o necijem zivotu. to bi trebala biti prava vjera, umjerena, licna...na njega se trebaju ugledati i jedni i drugi i treci, a i ovi ostali sto nisu konstitutivni...pocivao u miru, dobri covjece!
Što li je onda bio tako često stanovnik zatvora, ako je umjeren.?
Svakome ce doci vrijeme da napusti ovaj svijet.Rahmet mu dusi,casno je proveo zivot,poducavao je mlade osobe da casno zive,nikoga nije mrzio i nikome nije zlo napravio.
@god Free,S tobom polemisati nema svrhe,zivotinje zive po instiktu i nemaju vjeru,
@god Free To kako ti vidis i pojmas postojanje je tvoja stvar,nazivati nekoga imbecilom je idiotski.Mozda si razum dao sm sebi ali se nisi daleko odmakao od zivotinja,vjerovatno ces tako i zavrsiti.
ovoliko i ja zelim da zivim...eto ne treba duze od toga 😊
@pile ma sta ce ti i ovoliko..da gledas klince sa ajfonima zavarenim za lobanju..eto jedino da mi je taj hoverboard dozivjet :D
haha...jesi me sada nasmijao, ma slazem se ali eto nekako generalno se nadam da cu dozivjeti tu duboku starost, bez obzira na zivotne okolnosti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi smo mi od Boga i svi cemo se njemu vratiti.
Bio je imam..sad je nemam ...RIP old man