Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je komsija! pocivao u miru!
zoka, najljepši glas radija. otiš'o je svak' ko valja... https://youtu.be/fdGNwtiHjC0
Ja sam za ovu vijest o smrti voditelja Zorana Kapetanovića, čuo i to prije sat vremena na ovoj jednoj našoj lokalnoj radio stanici,kada su to oni objavili u svojim vijestima. I kada sam ja to poslije reko svome ocu za to,on se nije mogao to njega sjetiti.Jer, je on to mislio da je on to pozorišni, i filmski glumac. Iako, sam ja to njemu prije toga reko da je on to bio voditelj emisije: Folk Filigrana, koja se to ona emitovala na tvsa. I poslije je to on mene pito: je li je pisalo to da je on to iz Tuzle?, na šta sam mu ja to i njemu odgovorio: da sam ja to čuo na radiju.I ja sam se to odmah njega sjetio kada sam ja to čuo, i da je on to u zadnje vrijeme bio na televiziji TK-a.I ja nešto dugo njega nisam niti viđo vamo i to poslije toga.Čak nisam znao da je on to otišo u penziju,i da se on to borio sa ovom svojom bolešću, dok ja to nisam vamo pročito. Samo. kako je on to uspio 94 da izađe iz Sarajeva to i dođi u Tuzli,kada je tada rat to bio u BiH,i kada se to nije moglo niti izači tad?
Neka ti je vjecna slava i hvala za sve vesele trenutke podijeljene sa tvojim slusaocima. Sve si nas uveseljavao svojim voditeljskim profesionalizmom, ali ova vijest nas je sve pogodila i utisala. Stalno sam se pitao gdje je voditelj iz 80tih. Evo, dobio sam nazalost veoma tuzan odgovor.
Počivao u miru Zoka...
zoka se ranije na put spremio, falice tuzli njegov prijatan glas i pojava..
Sretan put Zoka
Nek' Ti je rahmet duši, Sabahudine!
cemu to prijatelju? ako si htio neku vjernicku iznijet nije zgoreg znati da je muslimanima dato u duznost da djeci daju imena lijepog znacenja a ne nuzno turskog, arapskog ili perzijskog porijekla, druga je stvar sto zelimo imenom pokazati da jasno pripadamo nekoj vjerskoj skupini i to je uredu ali komentar ti nije bas na mjestu.
Pokoj ti dusi!
Neka ti je vječna SLAVA i HVALA ti za sve.