Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli se moglo napraviti dokumentarni film o nekom dobitniku Nobelove nagrade koji je pomogao svijetu u nečemu, a ne o ovom bjelosvjetskom jahaču apokalipse.
o Obami, čim istekne mandat
Tvorac problema u BiH
Onda ukinuti Dayton, i oni zlocinci koji su ga silom potpisali su pod zemljom.
Jbg bošnjama niko ne valja!
Pravi naziv filma: Kako je Bosna postala politicko- diplomatski eksperiment i plodno tlo za strance.
Jajane stanam napravi BELAJ Rs pa Dodika,Bakira ,Cavica , Cile Mile ostalu klapu jebiti Muku 20 godna.Svite vi Supci Meraklijeeee 😱😱
Hvala ti Richarde! Hvala ti Franjo! Hvala ti Alija! Hvala ti Slobo!
Jesi nam ga i zacero svaka ti cast.
Pomisliše da je to sve završena priča. Al onda... pošto Rusija malo glumi velikog brata, ko biva hajmo zaradit koju paru prodajući šuplju
...the second mandat.
Šta god rekli seratori s ove ili s one strane, čovjek jeste zaustavio rat i spasio hiljade i hiljade duša. Nije on kriv ni što je do rata došlo, ni što nije ranije zaustavljen, ni što se Bosanci u ovih 20 godina od Daytona nisu odmakli puno. Svaka čast, i pokoj mu duši.
Slazem se sa tvojom konstataciom...
SAMO BIH DODAO,NATO UDARI NA CETNICKE POLOZAJE,SVI MALO PREVDZAMO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbg da si nam bogdo ukinuo embargo da syebemo četalje do karpata, ovako si samo njima uslugu učinio a oni ti opet yebu mater:)Mater ti..... i od mene i to opravdano!
ama lako mi je za njega ... al evo, znači, prođe dvadeset godina i ... šta smo napravili za tih dvadeset godina ... večina fabrika je bila zdrava ... prije dvadeset godina i zgrade su bile mlađe dvadeset godina ... i vodovodi ... i sve... i mi ... a mi još živimo u onome od prije dvadeset godina, a fabrika nema ... ničeg više nema (joooj), pokrila nas ratna tama ... i nemoj te mi samo reći kako je neko (tamo) drugi kriv
šta se dereš ... ima nas što peremo uši i dobro čujemo ... nije ti ovo šuma i livada tvoja ... šta hoćeš
ohohooooj ... čuuuujeeem ... imaaaš išta s vezoooom reć ... il 'nako arlaučeeeeš
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj podmukli jevrejski zlocinac se vec odavno przi u paklu i on i njegovo nedjelo su interesantni jos samo njegovom smrdljivom, retardiranom potomku. Uskoro ce mu se pridruziti i ona vjestica Olbrajt. Zvijeri neuspjesno prerusene u ljude.
smradu cetnicki pati od muke,holbruk i olbrajt su sprijecili jos jedan genocid koji su srbocetnici htjeli pocinit na kosovu. ebo li ti mladic,slobo,karadzic termu cetnicku.ti se nasao nekom pricat da ce u pakao.pa gdje ces ti ic negatoru genocida i srbocetnicke agresije? da neces mozda u raj????????
De si bre lik!? Koju cemo danas zapjevati nas dvojica? Kakvo je raspolozenje kod tebe?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)