Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad on ispade mirotvorac a u ratu pucao po sarajevu i rekao za jednog srbina ubiti stotinu muslimana.Razmislimo o tome i dođimo pameti.
I sta ti je zakljucak???
A jeste više dosadni sa tim "1 na 100". Pa rat je pobogu. Normalno je bodriti svoje. Uostalom, ne ubijajte Srbina i nebojte se...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
desetka s lukom ili nisi bio u Sarajevu...
Nema na brdu cevapa. Mislim na onaj polozaj u ratu kad je sa Sesljom bio
To su sve velikosrbi, Vučić je velikosrbin, 100%. Cilj je pripojiti Republiku Srpsku, samo što su shvatili da ne ide oružjem pa sad mijenjaju taktiku, mirnijim metodama.
oruzjem je samo odradjen prvi deo,sad je diplomatija na redu..inace se slazem sa tobom
zasto on dolazi u opste...to mu je Bosna najvaznija...prvi put ko premijer ide negdje pa u Bosnu...a nije trebo braci Rusima prvo ?
Ko u "Travničkoj hronici", a šta će nam ti strani konzuli?
Na jeziku jedne na srcu druge, znamo mi to dobro šta su govna četnička...
očekujem da će reći evo pomoći ćemo da ukinemo rs ovo nastalo avet genocidom jer je neophodno srediti uređenje same bih da bi bila funkcionalna i manje bi trošenja sredstava išlo na palće i ministre i tajnice i vozače i ostalo i da se napravi država, et kaku on ima u srbiji da i mi imamo ovde, ako on smatra da je ovako kod nas uređenje ekstra nek sebi ovakav princip primjeni nek da vojvodini entitet i jugu srbije i bit će mu super.
o tome nije bilo riječi, a hoćete vi srbi vama ništa nije strano i da silujete i da ubijate civile, žene i djecu ludaci kažem ja i primitivci to se ne rađa više.
šta smo počeli mi prvi, ono u ravnom još nije rata bilo na mapi ko je to počeo vaša jna pa sve ostalo ali mi nismo počeli nikad da ubijamo civile, ženu djece i stare i uopšte da granatiramo gradove nasumice bolan kad sebi priznaš da ste svi isti genocidni narod srbi ludi bit će ti lakše, s čim ćemo mi koga gađat kad ste svu artiljeriju i svo bogovo oružje vi dobili od jna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To ne smeta bosnjacima, on je dobrodosao u Sarajevu. Kad Dodik moze, zasto ne bih ni on. To je nasa stvarnost, a zaboravili smo ovo: "1 srbin = 100 muslimana". Sram me sto sam Bosnjak.
siguran sam da nisi jedini...ima ih ovde jos al se kriju
„Та посета је врло позитиван корак и тако је оцењен, пре свега, у ЕУ. Посета је и доказ једне нове регионалне политике коју ова влада води и која иде на то да разјасни спорне тачке у односима две земље, а све у контексту услова који се испостављају у процесу европских интеграција“, оцењује за Данас Ватрослав Векарић, спољнополитички аналитичар. Он наглашава и да је ту реч о реалистичном кораку, јер актуелна власт показује да уважава стварно стање ствари. „Ту нема више емотивног претеривања у односу на РС, тако да можемо рећи да је функција ове посете јесте да се обесхрабри Додиков авантуризам, који стално наговештава референдум о отцепљењу. То ће извесно бити на дневном реду Вучића и његових саговорника у Сарајеву“, сматра наш саговорник. Према његовим речима, Милорад Додик не би требало да се нада еуфоричној подршци Београда уочи избора у БиХ, који би требало да се одрже у октобру. „Вучићев став према Додику ће бити хладнији и одмеренији“, закључује Векарић. (Данас)
Zec...DANAS je sljam od novina koje niko u Srbiji ne cita...prodaju mozda 100 primeraka dnevno i opet posluju pozitivno zahvaljujuci "donacijama" sa zapada
Београд, Сарајево - Кључни разлог због којег власти у Сарајеву благонаклоно гледају на премијера Србије Александра Вучића је тај што председник Републике Српске Милорад Додик више не ужива подршку српских власти, као што је то био случај током власти Бориса Тадића и његове администрације. Уочи посете Александра Вучића Сарајеву, Данасови саговорници из Београда и Сарајева истичу и да је та посета у функцији обесхрабривања Додикових намера и изјава о референдуму и потреби отцепљења РС, а у светлу услова који се испостављају у процесу европских интеграције Србије. Та ће тема, како тврде, извесно бити на дневном реду премијера Србије и његових саговорника у Сарајеву. (Данас)
sad će sa mir, mir, mir nije niko kriv....
Ne znam koji mi??? Slovenci, Hrvati, Bošnjaci, Albanci, Crnogorci, Makedonci, Sandžaklije, Mađari, sve sami loši momci. Mogu dodat i Amere, evropske i azijske sile. Ma svi se urotili protiv jedne male srbije kao da tamo ima nafte za još jedno 1000 godina.
zasto se vi bosnjaci pjenite.....aleksandar dolazi u sarajevo kod srba i hrvata.......nisam primjetio da ce ga primiti niti jedan bosnjak sem mozda komsica i efendije iz begove dzamije....predpostavljam da ce komsic morati "jer predstavlja hrvate" a efendija mora otkljucati dzamiju......dakle cemu tolika halabuka i uzbudjenja :))))
Ma ne bi imali o čemu pjeniti da nije posjete... Kada se ništa ne dešava u Bošnjakistanu, moraju gledati u tuđe dvorište...
ovo mi lici kao kad komsija ceka da cojk ode u inostranstvo da bi posjetio komsinucu. xP
“Idem kao premijer da se borim za što bolje odnose BiH i Srbije i da ljudima u Bosni i Hercegovini na pošten način kažem šta mi želimo” rekao je Vučić. Podržavam!
“Idem kao premijer da se borim za što bolje odnose BiH i Srbije i da ljudima u Bosni i Hercegovini na pošten način kažem šta mi želimo” rekao je Vučić. Svaka čast!
dolazi covjek koji nije htjeo da otkrije i isporuci mladica i karadzica,cak je u bg stavljao ploce sa natpisom ulica generala ratka mladica.pravio nerede po bg kad su uhapsili mladica.
koga su podrzavali?
...liče, "gotovinašu" :)))))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Dirnite jednog muslimana, likvidiraćemo stotine srpske djece.....................ja ga čekam na Čaršiji da mu bacim bananu...............
pa ti za bananu i jesi
Zna se ko je majmun, ko skače po šumama i granama..........izdrkani kuroslavni šljam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)