Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oalicije organizacija civilnog društva "Prvi mart" i tom prilikom obećao da će podržati izmjene postojećih zakonskih rješenja koje doprinose boljoj socijalnoj, zdravstvenoj, boračko-invalidskoj zaštiti, te zaštiti civilnih žrtava rata i porodica s djecom za one građane koji su ostvarili ili žele ostvariti povratak u entitet Republika Srpska. On sto obeca to i ispuni,covjek koji stvarno radi svoj posao.Naprijed Niksicu.
Pozdravljena su dva prijedloga rješenja, koja bi se uključila u postojeće zakonske okvire. Jedno je trajna zaštita stečenih prava povratnika i po isteku njihovog statusa. Druga, šira, podrazumijeva zaštitu svih onih lica koja su nakon 30.4.1991. protjerana iz mjesta svog prebivališta, te su u skladu sa Aneksom VII Općeg okvirnog Sporazuma za mir u Bosni i Hercegovini, ostvarila ili će ostvariti pravo na povratak iz Federacije BiH na područje entiteta Republika Srpska, ukoliko ta prava nisu ostvarila u istom obimu na mjestu prebivališta podrzavam napisano.
Ovaj Niksic placa raju da sakrivaju komentare protiv njega? Ili je raja fakat toliko glupa da misli da je dobar?
Tako je premijeru drugog entiteta....
Imal brata đe??????????
www.prvimart.ba
Sta je sa reformom privatizacije i ostalim obecanjima na kojima ste dobili vlast? Vi samo radite na principu Dodika, gradite autoputeve da bi ste se na samim bogatili.
Koliko si para pokrao od pocetka godine???
Ko bi ti se vratio iz Sarajeva u Focu?
Pa tebi Robo, mozda i jeste, kad ti dade posao na osnovu nikakvih kvalifikacija. Btw, fali ti barem jedno J u hvalospjevnoj tituli kojom lovorikas ovog medjedinu prehranjenog.
jedini pravi iskreni premier kojeg je federacija imala do sada...svaka cast!!!
OVo sto koalicija prvi mart radi vrijedno je spomena, samo naprijed
Veoma ohrabrujuca i pozitivna vijest. Dokaz da je sve moguce uz dogovor pravih ljudi, cestitam, samo naprijed, pozdravljam i inicijativu i premijera.
Gospodin nikisc se zalaze za gradjane,zato je i podvrgnutim stalnim napadima i opstrukcijama nasih politicara kojima smo davali povjerenje svih godina poslije rata i koji su nas obmanjivali,a mi vjerovali,pa sad nam vladaju nezaposlenost,bijeda i glad...Jadno ali istinito.Niksicu Tito nas spasavaj sto se spasiti moze,gradjani su uz tebe..
Nikšić je velika ljudina
Svaka cast premijeru, ovo se zove djelovanje u ime gradjana.
kako se samo ovog prije nismo sjetili nego kacemo se pocet prijavljivat u mostar