Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkad su ciglane elitno naselje?
elitno naselje je u takvom stanju kao sto se vidi na slikama zbog neodgovornosti prvenstveno gradskih vlasti koje su odobrile gradnju nekakve najmodernije dzamije,da bi potom njena fantomska i ishitrena gradnja najedanput bila obustavljena..E od tada stoji kako stoji i predstavlja svo ruglo i javasluk gradske i kantonalne uprave..ili je rusite ili dogradite..ovakvo status quo stanje je najgore sto se moglo desiti prvenstveno stanovnicima ovog naselja,nekada elitnog,a danas svog u nekakvim rupama i ogradama i to u svom centralnom dijelu platoa..
panjeta ba sto se ne potpises ispod clanka, lafo neka kritika premijera a nema niko jaja da imenom potpise tekst.. p.s. elitno naselje buahahahahahah p.p.s. a ovaj \'zastitar\' je kriza zesca hahaha
Kakav grad - takvo elitno naselje Kakav premijer - takve ulice Kakav papak - takvo parkiranje
da sam ja parkirao isto tako na istom mjestu danas bi morao plakati ispred pauk službe da mi vrate auto i to naravno morao bi debelo da platim a ovaj \"premijer\" može šta hoće pa premijer je.....dobro da nije parkirao u neku od radnji ili možda nekom na balkon .... pa to je demokratija..... oni mogu šta hoće a mi NIŠTA.....
emire hasanovicu dodji u redakciju da te prebijem PS nadam se da ce se 2 stvari desiti: 1-sankcije za upotrebu drzavnog automobila u privatne vrhe 2-sankcije za nepropisno parkiranje Zastitar iz Redakcije
Kriticaru !! Pogledaj sa desne strane skode kada je slikana sa prednje strane gore desno malo od covjeka koji ide iza ima znak gdje su ona dva auta parkirana u daljini to je ulica koja vodi na plato koji li je ono znak !! :) zabrana prolaza !! mozak jedan ! A najbolje ti je otidji i parkiraj pa vidi koliko ces biti bez kazne :)
Ma to je on htio da u slobodno vrijeme popravi ove rupe na Ciglanama, vidis da je stao kraj ovog pjeska i ploca, samo otisao u Loru da uzme vode za maltera. Da ste sacekali jos pet minuta, vidjeli bi da covjek crce od dobrovoljnog i dobrotvornog rada.
Saznajemo kako vlada Kantona Sarajevo danas stavlja u proceduru zakon o parkiranju na Ciglanama. Navodno prijedlog sadrzi jedno parking mjesto ispred kafane/granapa Lora. Saznajemo kako se Premijer Mehmedic zestoko protivi ovom skandaloznom zahtjevu.
A ja vam nisam valjala.
Ponasa se kao da je gospodar, a nezna voditi kanton. Poznat je po aferi STUDENTSKE KARTE, a o Kantonalnom stambenom fondu necu ni da pricam, POZNATI SU STANOVI ZA MLADE.
Joj i vi svakakve gluposti pisete u PM....
MOZE MU SE !!!!!!
A ja stvarno ne znam zasto su novinari ovog portala opsjednuti markama automobila?
NABIJEM I VAS I OVAJ PORTAL I VASE OFIRNE CLANKE I NOVINARE NA NEKU STVAR s postovanjem jadni napaceni stanovnik ovog jos jadnijeg i napaenijeg grada punog kojekavih dugobradih monstruma losih novinara furaca protestanata jajara , dzamija koje lice na rakete u koje niko ne ide jer se grade da bi se pare oprale i istakla vjerska pripadnost za koju nas mlade boli neka stvar (VECINU) a one koji vjeruju to cine uljudno normalno samo za sebe a ne da bi ih sutra neko pohvalio (takvi se cijene) i tako dalje JADNI MOJ GRADE STA SI TI DOZIVIO p.s. cisto da se ne protumaci pogresno musliman sam (vjernik) ali kao sto rekoh ne da bi IMAO KAKVE KORISTI OD TOGA ;)