Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto mi je nesto poznat taj covjek sa strane http://bit.ly/td5ngp
je dobar covjek. Svaka mu cast na posjeti ovoj investiciji. Ne vidim zasto ljudi stavljaju ove glupe komentare. Dobra investicija, dobar premijer. Za sada.
AL - JEW -ZEERA (pravo lice ove kompanije)
Svaka cast Nermine, genocidasi serbi, crknite od jada...!!!
Iako sam simpatizer SDP, mislim da bi ovom čovjeku bilo puno pametnije da obilazi mjesta koja su u problemima (a takvih je mali milion u KSa) i naravno rješava te probleme, a ne da se ovdje zaj**ava.
AL JAZEERA na Balkanu...Ma ne on je dosao da pita kako je zaposleno 150 radnika -bez konkursa.....Tuzno,nasi politicari bi uspjeli pokrast i Katar za 2 sata....
Al Jazeera ne polaze nikome racune, pogotovo ne ovim nasim tzv. politicarima, prema tome sta ima direktor Al Jazeere Balkans Đođić da upoznaje federalnog premijera sa dosadašanjim reakcijama na početak emitovanja??
traži čojk posla
mora da je ocekivao da ce dobit neku guzovacu
Neka, neka im zaprijeti da ne raportiraju objektivnu sliku...