Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala sultane! Allah ti podario svako dobro.
ebo ti sultar termu,mars u tursku
@lik555 Pedokatoliče, tvoj sultan papa franjo je molitvama uz pogođene poplavama.
PRIKAŽI ODGOVORE (61)
U petak, u Turskim džematima organizuje se sergija za BiH, 90 000 džemata, po procjeni skupit će više od 100 miliona eura.
ne seri! to je u prosjeku po dzematu vise od 2150 KM nema sirotinja na istoku turske te novce
@edmund Popunice to bogatiji sloj. Ako ide u dzamiju. A valjda ide.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A Komsic??????????
To je Izetbegovic, sta je Komsic pokrenuo????
Hercegovac, Bosna stiče svoju nezavisnost oko 1200. godine, zasnivajući svoje teze na osnovu nepotvrđenih dokumenata katoličke i pravoslavne crkve, te da se u ovom periodu razvija njen autohtoni bošnjanski narod. U početku vladari Bosne su banovi, prvi imenom poznati ban Bosne bio je ban Borić, zatim poznati Kulin Ban a poslije krunidbe Bana Tvrtka I Kotromanića 1377. godine vladari Bosne postaju kraljevi. Nezavisnost Bosna zadržava sve do dolaska Osmanlija 1463. godine, kad zvanično postaje dio Osmanskog carstva. Znaci Bosna kao drzava u svojim prirodnim granicama postoji nesto manje od 1000 godina,a znamo da se pravno nacija moze vezati za ime drzave samo,pa je Bosnjanin uvjek jedno te isto kao i bosanac(Bosnjak je turska rijec za Bosanca),a etnije i narodi mogu da vuku korijene iz neke druge drzave(Srbi,Hrvati) i da se osjecaju tako,sto kod nas nije slucaj,jer su nasi "Srbi" i "Hrvati" to postali zahvaljujuci stoljetnom propagandom Beograda i Zagreba.
Zasto pomazu srbima?
Soldo znam ja to a znao sam to i 1995 ali nisu nam dali. Najveca greska je sto smo stali pred Banjalukom. Da bogdo nismo sad bi bili mirni. Posao jos nije zavrsen niti je recena zadnja rijec o tome.
hahahaha mrs smrdo jadni bolje ti je suti a mi ne idemo nikud dalje od dokle je nase. Tudje nas ne interesuje. Nego jesi li isao pljackati poplavljene kuce to je vas omiljeni hobi. Jesi garant, kud te ne ucmekase majku mu ...
Hvala Turci od srca
Hocete i ovaj put pomoci samo Bakiru,ili ce te ipak bar malo pogledati i narod?
Držite se turske, ja vam kažem u budućnosti će jedino oni doživljavati i pomagati bih!
ja ti kažem kako je, osim toga oni imaju dobre resurse,nije loše imati ih na svojoj strani.
Da ne bude ,dosla donirana odjeca u Banja Luku kad ono same dimije...
JA NE KONTAM KRETENE , SA OBJE STRANE , KOJI I U HUMANITARNOJ POMOĆI NAĐU NEKAKAV NACIONALIZAM !!!!
Citam komentare pojedinaca kojima je krivo sto Turska pomaze.... Niko vam nije kriv sto su turci LJUDI a vi niste, nikada niste ni bili niti cete kada bit.
Pomogli su koliko toliko i ja se nadam da nam vise nikada nece zatrebati pomoc ni od njih, ni od bilo koga drugog.
NE DAJTE VLADI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! DIJELITE UGROŽENIM PORODICAMA !!!!!!!
respect za republiku tursku,velikog prijatelja bosne i hercegovine!
Prema uputama Erdogana.... Čim sam pročitao prvi red naslova znao sam, 100% Anadolija.
Hercegovac92 Neuk si, ignorantan, neobrazovan, neupucen, a nadojen animozitetom kucnog/micro lokacijskog podrijetla u kojem zivi. Eklatantan primjer mladog covjeka/balavca koji nece, ne zna ili naprosto ogranicen genetski podarenom (ne)inteligencijom ne moze da izvede zakljucak iz objektivnih i historijskih cinjenica, a ne svega gore navedenog. Bosansku kraljevi su se krunisali u .............. (vidi istoriju) Pisali su pismom ............. (vidi istoriju) Govorili su jezikom/jezicima................(vidi istoriju). Kad sve to gore obavis, onda dodji ovde i pravi opet magarca od sebe da nas zabavljas :)