Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je vidjeti tog gradjanina kojeg je prelet helikoptera uznemirio?
@ins evo ja sam uznemirena
mislili ste da smo se smirili, ustvari smo se uznemirili
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Novinarcici sta ste se usutili hocemo imena lopova Panama papers hrvati svoje izbacili jeste to dobili zabranu
zar ovi euforovci još postoje?! ja mislio nato sve već poklopio...
Evo i ovo je dokaz snage države BiH. EUFOR snage imaju najmanje 6 helikoptera ovde, a država BiH jedva 3. Presmješno.
...duhovni i ideološki potomci poraženih u WWII slave 9.maj...ođe bi se i definicija apsurda syebala. do koske.
dodikov helikopter na aparatima
Z.R.A.K.O.M.L.A.T.
Koga su uznemirili? Više bi voljeli da prelijeću helikopteri sada već nepostojeće VRS? Ili sadašnje Srbije? Ili Hrvatske? Kome se ne sviđaju naše Oružane snage kakve god jesu, neka razguli tamo gdje Oružanih snaga nema...
kako se nečemo uznemirit, još mi pamtimo četničko zlo koe je napravilo genocidni entitet. Ha vidimo letilicie je znak zauzbunu.
Sječaš li se Dolly Bell helikoptera iznad Sarajeva. "Guslam ti ja guslam, noge mi se tresu, kad ono helikopteri. Spade chyna, u sekundi ispuše k'o dušica."
Pa eto fino...haj neka ih
vise me nista nemoze prepasti ni uznemiriti
Op op opa , dolazi Evropa....
sa'će da nas biju sile svjetske milicije....
cime nas sad trujete ko miseve
Mogao bi se neko sjetiti da najavi ovakve "programe" da se narod ne traumira. I cemu uopste ovo? Nisu mogli obiljeziti na drugi nacin nego ovako. Lijepo imam traume od njihovih vjezbi i "ceremonija", jer svako malo nadlijecu gradom.
MOGU ZAMISLITI KOJI SE STRAH U NARODA PROBUDIJO KAD JE VIDIJO MASOVNE HELIKOPTERE NAD SARAJEVOM LJUDI POMISLILI EVO OPET RATA.