Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepota!!
Odoše ljudi da očiste ono mina što je ostalo =D
i ja bi išla na Trebević,ali mi mrsko. Fakat je lijepo!
Pardon,bili su to partizani,ali isto je to.U 5 deka.
@Djuro Jesi dosadan frajer hahahhaha.... Na cijoj strani su cetnici bili ? Sa nacistima se udruzili al vas Partizani ko zeceve potamanise, Handzar divizija je prica za sebe, stvorena iskljucivo zbog borbe protiv cetnika.
Vi ste narod koji samo laze, historija vam je cijela laz, slavite bitke koje ste izgubili, to sve govori o tome kakav ste narod.... Ne vrijedi vam ova vasa propaganda i sirenje lazi preko interneta, samo trosite dragocjeno vrijeme i resurse :)) A bolji vam je da se poklopite usima goloruki smo se odbranili a sad svaka kuca naoruzana skoro mashallah sta mislis dokle biste sad ? Vjerovatno ne biste 5 dana izdrzali u ratu sa nama :))))) A da ne spominjem Hrvate sto vas tamane oduvijek hahahahahaha, joj jbt samo kad se Jasenovca sjetim al ja necu da lazem da to nije bio zlocin ko vi za Srebrenicu, ponosite se ubijanjem civila..... Jadnici BOSNA BOSNJACIMA, DUVAJTE GA KACAVENDINI UCENICI HEHEH
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Po ovakoj ljepoti i vremenu 80 dusa a kad je neki dan (ima malo vise) bio onaj cetnici mars preko igmana,po onolikoj zimi hiljade ljudi. Kako je ideologija mocna stvar.Pa i kad je pogresna.
@Djuro jest al ako ti je Kacavenda predavao Historiju. Bosna tisucljetna drzava, znamo mi da vi stoljecima imate zamisli da je zauzmete, al' kad ste imali sve sanse ovog svijeta devedesetih godina niste uspjeli, necete nikad :))))) Pusi ga ceto pusi ga :) :)
bezveze
Jel ti to krivo,sto su zenicani stupali,po "tvom"Trebevicu?!
Ti bi umro od cistog zraka koliko pljujes po svemu na ovom portalu, zar nemate neki skutorski portal koji ce vas svih 300 skutora drzati na jednom mjestu ehehehehehe
uživanje, svakom preporučujem boravak u prirodi sa dobrim društvom. nije loše ni koju pivu ponijeti čisto da se nađe.
Planinarenje i piva, hmmmm? Pa kad jos ponesu i rostilj!!!
prednost dajem bajrinim ćevapima, mada ovdje u sarajevu preferiraju mujanoviće.