Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde smjenite ga više
Zivko Budimir. Cojvek sa 2000 glasova koji ni u Skupštinu kantona ne bi usao, sada vodi glavnu rijec... uzasno.... i treba ti 2/3 da istjeras takvog covjeka van... eto ti ta drzava...
SDA ako zamjeni Tihomira i jos neke starce ima ogromne sanse na sledecim izborima sto nikada i od moje porodice,samo lud Bosnjak ce glasati za SDP ILI za SBB-BIF???
Ovo ti je daj ljudima hljeba i igara. Neka radi ko zeli da radi. Ko ne zeli neka ide. Prosto. i opozicija je za ljude !
Šta je komunjaro, šta pod osam nikova komentarišeš, da uvjeriš raju da je to k\'o fol glas naroda? Providni ste više. Haj sad pucaj minuse.
Uskoro potpuna i prava istina o nezakonitim smjenanama Bakira Hadziomerovica, Damira Kaletovica i Zeljka Tice! Razlozi nezakonitih smijena, spletke, ucijene i biografije ucijenjenih. Sta su sve radili i cime su se bavili u toku i poslije agresije na BiH? Velika prica od koje ce se zatresti medijska i drustvena scena? Do sada nezakonitu smijenu osudili Sindikat, Helsinski komitet za ljudska prava, Kantonalna Uprava za inspekcijske poslove...
Na današnjoj sjednici su se pojavile samo ozbiljne stranke koje žele nešto da rade. Stranke koje su dužne narodu da rade. A ove neozbiljne stranke što kod kuće ostaju kada se radi o ozbiljnim stvarima, one su za svaku osudu. Osudu koja će ih stići 07.10 na izborima!
TO nesto guzva danas heh. Neka neka, samo neka se radi. Ovi iz SDA izgleda ne rade kada kiša pada....
Dobro je ovo za ZIRANTE. Napokon da se neko pozabavi obim pitanjem jer je ovo veliki problem za sve zirante. Niko ne razumije to dok se ne nadje u toj situaciji...
Sad je sve jasnije zasto je Sarajlic u intervjuu rekao: Mislim da je ključ problema u BiH SDA, da osionost i bahatost Sulejmana Tihića kao neprikosnovenog lidera u SDA, koji ni s kim ne želi da vodi dijalog i kompromis, jedan od uzroka stanja u BiH. Tihić je kao predstavnik i predsjednik SDA upravo razlog nesuglasica i na nivou države i na nivou entiteta. To je čovjek koji nikad nije nudio rješenja i nikad nije nudio kompromise, niti je pravio reforme. Mislim da društvo time ozbiljno treba da se pozabavi i da razmotri cjelokupnu ulogu SDA u protekle 22 godine, kako je na vlasti.
Bravo za novu parlamentarnu vecinu. Fino je vidjeti da se radi, i to da se radi 2 dana a ne da se sve sklepa u sat vremena i poberu dnevnice.