Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ti znaš, vidiš da si nepismen, Da si bar polupismen pa ni po muke...
SVE nadleznosti entiteta RS koji su nasilno oduzeti i preneseni na nivo bih obaveza i duznost predsednika Kuzmanovica i Milorada Dodika je da vrate ih na bilo koji nacin vrate u vlasnistvo entiteta uz potpunu podrsku NARODA-RS-a ne obracajuci paznju sta ce i kakvo misljenje imaju ostali narodi i narodnosti bih!!!!! Moraju i trebaju da se vjesto i mudro odupru tim stranim mesetarcima koji su prvo doveli do kolapsa bih samo da bih imali sta da rade i eksploatisu repu.YU.Te sada navodno ispravljaju krivu Drinu;.!
VRIJEME IM DA SE PAKUJU I IDU, ZA NJIH U BOSNI VISE NEMA MJESTA...... DOSTA JE BILO 10 GODINA SELJAKLUKA......
VRIJEME IM DA SE PAKUJU I IDU, ZA NJIH U BOSNI VISE NEMA MJESTA...... DOSTA JE BILO 10 GODINA SELJAKLUKA......
daklem. sve je isto ko i lani. Jos kad kazu ljudima da je sve u BiH med i mlijeko onda ti dodje da progutas peglu. Nema ovdje nikada vise nikakvog dogovora to je i vrapcima na grani jasno. Ovo zemlje ce nastaviti da zivi jednako kao i do sada...zivotari bolje reci...svako ce da vodi svoju politiku i da farba \"svoje\" obecanjima o boljem sutra...Kada bi samo Dodik bio problemu ovoj zemlji mi bismo bili na zelenoj grani..ovako ovi nasi federalni hajvani sve svale na Dodika da bi se sakrilo sta oni rade vlastitom narodu...a onda im on uzvrati i tako u krug...ja toliko a vama koliko zapadne.