Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Država i Reprezentacija nikako da nađu "formaciju" u kojoj treba da funkcioniraju... Rezultati su više nego očiti... Naravno, ne svima, što potvrđuju rezultati nedavno održanih Opštih izbora u nesretnoj Bosni i Hercegovini.
dobra ova na trecoj slici ... raz*** bi je ko koaliciju
Takvo nam je stanje da je svaka minuta dragocijena, a oni se igraju sa nervima građana? Usaglašavaju stavove? Pa do kada?
Ko je ova milfaca na trecoj slici? Doooobra, ne falec' joj stranke...
Da li to po zakonu moraju premijer i predsjednik skupstine biti iz razlicitih konstutivnih naroda. Posto ce premijer biti Bosnjak onda ostaje Sladjan Ilic za predsjednika skupstine
Onaj pizdun dao ostavku kao premijer kao sad on moralan :D A vidim skroz mu je lose, a i dalje ce da sjedi u skupstini, dobija platu samo ga nece niko prozivati na odgovornost.
Inaće oni iz Aide imaju živaca da slušaju takve prepirke?
ma neka su naši, dogovoriće se oni već !
E dobro je nek su ""naši"" a mi več sijemo travu da imamo šta jesti jer su to ""naši"Poserem ti se i na "naše"i na "vaše"
Poserem se u stau svima koji udaraju minuse na riječi""naši""vaši""ko da smo svi nastali 92 pod krinkom "naši" vaši
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahaha, dugo je trajala euforija....
Acti, šta je ovo u crvenoj Tuzli zelenbaći? :)
:* pusa, bok, ćao :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)