Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva pizda. Najprije odglumi ultimatum, a onda bi da nastavi pricu iz Pruda. Pa sto sad ne najavi referendum ako je RS ugrozena kako tvrdi? Sto ne pozove na proteste, na ustanak? Sto nesto konkretno ne uradi osim sto kukumavce novinarima? Ne moze jer je pizda i sto zna da je donji. Toliko o toboznjem junastvu.
Koliko jede klepetine samo mu glava raste!
kako se covjek postari za jedan dan ,nije on sam otisao ili je pobjego ili ga Tihi istjerao ko prvacica iz razreda. prpa ba ode smrdin ode smrdska .
DODI ZVANI DJ KRMAK SE SADA VADI ALI GA NECE NI BAGER IZVADITI IZ VANAGO.... NASLUTIO JE SVOJ KRAJ.?? CUJ MU SADA \'FINE\' PRICE ALI NECE PROCI, NADAM SE OVAJ PUT MU JE TARABA
sta nam ova slika govori??? oing-oing... oing-oing... nista vise....
Oni su nas isprepadali sa Prudom, da bi im prosao amandman za Brcko, a to je najbitnije - legalizacija RS i pripajanje Brckog RS-u u budcnosti.
gledaj samo ko predstavlja srbe!!!! kad je on ovakav krmak kakvi su onda ostali ?srpska gamad,hehehehehehehehehehe
ma nije srce problem nego u ledjima ga hapilo ali sreca ima i za to lijeka.. dva kestena mile i k\'o rukim ce proci ...
a o cemu cete pricati u Gradaccu???? Mislim dodo je rekao, pardon ucjenio ili...ili... Dakle pitanje za Covica i Tihija, jeste li se pomirili sa rs i entitetskim glasanjem? Pa necete valjda dijeliti DRZAVNU imovinu, a ko fol ne prihvataju dodin ultimatum.. Ma treba vas povjesati sve trojicu u Gradaccu!
NE DAJ SE PREDSEDNICE !
@uporedite Svaka cast!
HIMNA BOSNE I HERCEGOVINE Una Sava Drina, more Jadrana, Bosna i Hercegovina vila Balkana. Gordi stećak drevni, nikao iz sna, Bosna i Hercegovina sva od prkosa. Snježna kruna, zlatna njedra, pleća kamena, Bosna i Hercegovina diva stamena. Naprijed zemljo moja, jedna jedina, svojih kćeri i sinova, svojih naroda! Vječna naša Bosna i Hercegovina!
...BiH će bit\' i kad nas ne bude! A evo i lijepih nagoviještaja pravne države: pedofili kucaju na vrata zatvora, kriminalci na vrata sudova... tekst himne je tu! I molim, ne vrijeđajte časnu životinju krmka uspoređujući je sa \"onim glavonjom\"...
Kakva pizda. Najprije odglumi ultimatum, a onda bi da nastavi pricu iz Pruda. Pa sto sad ne najavi referendum ako je RS ugrozena kako tvrdi? Sto ne pozove na proteste, na ustanak? Sto nesto konkretno ne uradi osim sto kukumavce novinarima? Ne moze jer je pizda i sto zna da je donji. Toliko o toboznjem junastvu.
@Mi Ti i dalje branis teoriju da su muslimani postali od vas i da su dozivjeili ogromne evolucionarne promjene-postali su dio savremenog covecanstva.Na svu zalost vi ostadoste ono od cega smo mi postali.Vi po svaku cijenu hocete da jednom savremenom narodu date ulogu cobana,samo zato da bi se imao ko briniti o toj stoci.Nasa obaveze jeste da razvijamo stocni fonda na porstorima BiH,medudim mi necemo krmadi,ne zato sto muslimani ne jedu krmetinu nego zato sto krmad rove zemlju.