Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krenite prema vikendicama i vilama robovlasnika pa cete vidjet kako ce vam plate istog momenta leci
Ispravite ovo Al u naslovu,pise se ALI ulicarski novinari
Pa ovo su novinari koji su studirali žurnalistiku na Slobomiru, Apeironu, Sinergiji i tako tim svjetski uglednim univerzitetima, zato i ne čudi da odlično poznaju pravopis.
@losblancos Cudi me da nam do sada nisu izbrisali komentare,izgleda da je odjeljenje koje radi na brisanju realnih komentara slobodno ovaj vikend :)
Šta je sad logićnije, društvena imovina i samoupravljanje i to pod djelotvornim nadzorom pavosudnog sistema ili Državna imovina, to jest doslovno stranaka na vlasti, koja svaka u svom mandatu nastoji da na hiljadu naćina kanališe sva dobra u svoju korist, tako da privreda samo tavori i propada.
U SDA računu
sto se moraju zatvarat ne razumijem neka izadju
RIJEŠIO BIH PROBLEM SEJDIĆ - FINCI TAKO ŠTO BIH IM ODUZEO DRŽAVLJANSTVA I DRŽAO IH OSTATAK ŽIVOTA NA BORAVIŠNIM I RADNIM DOZVOLAMA.TAKO TO RADI FAŠISTIČKA EU , SEJDIĆ NEKA TRAŽI DRŽAVLJANSTVO INDIJE A FINCI IZRAELA ( NIŠTA NI PROTIV KOGA LIČNO , TO SU SIGURNO FINI LJUDI I FINE ZEMLJE).
@DIJAGNOZASDAADHD HVALA NA PLUSEVIMA , AKO BI OVAJ FINCI BAŠ NASTAVIO DA SE TUŽAKA , NAŠAO BIH MU NEKI NEPLAĆEN RAČUN ZA GAS IZ 1997 GOD. I NALOŽIO DA PLATI S KAMATAMA 17:MILIONA MARAKA.
pustili 30% plate, najnesposobnije rukovodstvo i sindikat u BiH.
koliko im plata duguju pa strajkuju?
stoka rudarska nestrpljiva... znaju li oni koliko treba dana da se to prelista, na indigo prekuca, ištambilja, ispotpisuje, liste makazama izrežu u trakice kao platni listići, prebroji, zabuni pa ponovo, u kuverte popakuje...
Jadno je BiH rukovodstvo bez i jednog izuzetka kada dozvoli da se manipulise sa mizernim rudarskim platama. Dotakli smo dno i vise od tog i mi hocemo da imamo drzavu, ne zasluzujemo ni da postojimo.
Plate su sigurno uplacene jer je u strajku kriticna masa a nisu ni neke pare za razliku od 350 miliona km kredita kojim se samo Fbih godisnje zaduzuje za isplatu raznih dodataka polupismenoj sirotinji