Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA čega god da se dohvati to i uništi,udaljite ih od svega,jer sve će uništiti
FTV je ubjedljivo najmizernija televizija u regionu. Gora je i od 90% lokalnih tv kanala. manje vise to. Ostanite najgori. Ali ne vracajte onog mazlova Hadziomerovica na TV. Taj covjek je unistio zanimanje nvonar pristavsi da bude sluga i instrument kriminalnih politickih igraca. Trebalo ga je izopciti dozivotno iz tog posla kao sto se to radi u normalnim drustvima....ako ga vratite nema pretplate i vozdra....
Ja sam guzno crijevo Sadika Ahmetovica, onoga koga je MUP RS ucijenio zbog seks-afere sa malodobnom Romkinjom. SDA je nezakonito okupirala FTV.
Mora se ta SDA g-a-m-a-d protjerat sa federalne !
Ispitajte gdje je bio i cime se sve bavio u toku agresije i nakon toga kompromitovani i nezakoniti direktor Dzemal Sabic?
Uskoro potpuna i prava istina o nezakonitim smjenanama Bakira Hadziomerovica, Damira Kaletovica i Zeljka Tice! Razlozi nezakonitih smijena, spletke, ucijene i biografije ucijenjenih... Velika prica od koje ce se zatresti medijska i drustvena scena. Do sada nezakonitu smijenu osudili Sindikat, Helsinski komitet za ljudska prava, Kantonalna Uprava za inspekcijske poslove... Kakva je uloga radikalnih struktura SDA... Saznajte ko je i cime sve ucijenio Dzemu Sabica...