Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi tebi rado dao odgovor al mi papci s ovog portala neće da puste komentar a zasto ti sam zaključi,eto to je ta demokratije tih nabrojanih stranaka,evo kako se one odrzavaju na koji način,terorom i ušutkivanjem zdravog razuma.
J.e.b.e.m. m.a.t.e.r u.r.e.d.n.i.c.i.m.a. o.v.o.g T.i.h.i.ć.e.v.o.g i L.a.g.u.m.d.zi.j.i.n.o.g p.o.r.t.a.l.a!!!
evo i tutorial \"kako ubiti kera\" - ovo je za dobrobit nase djece, zena i nasih deda i nana :) 1. Kupis otrova za miseve 2. Kupis mljevenog mesa ( mesa kupiti po zelji.. ovisi od broja kerova) 3. Napravis \"bombice\" od mesa :) ( okruglice mesa punjene otrovom) 4. Bacis keru da jede 5. Obavezno reci :\" Bon apetit\" 6. Nemojte da vas neko vidi :) Obavezno da dodamo.. ker u vecini slucajeva umire u roku od 5-8 sati , a nekad i duze (zavisi i od kolicine otrova). Sretno svima sa tutorialom u odbrani nasih najmilijih :) nije ovo suma ovo je grad.. a hocu da i moje dijete normalno izadje vani i napravi snjeska bijelica, a ne da strepim hoce li ga copor rastrgat ili ne. Pozdravljam vas sve (a ove av-mau i mu ne pozdravljam nikako) :) !
a kome cu dat glas ?? SBBIH? NI MRTAV!
HDZ,SDA,SDP,SBiH = KOS,DB,SANU= nestanak Bosne i Bošnjaka. Na jubileju proslave dana genocidne tvorevine uspravne glave i s rukom na srcu dok se ori himna RS-a stoje Dragan Čović,Bevanda,Krišto(HDZ),zatim Enes Suljkanović (SDP). Par godina prije toga Soliman Tihić u po skupštine genocidne tvorevine ničim izazvan izjavljuje da \"RS niko i nikada ukinuti nemoze\" sto Bakir prije mjesec dana i potvrduje,Haris Silajdzic 90-tih zajedno sa veleizdajnikom Aljom Izmetbegovićem stavlja potpis na raspad RBiH i stvaranje genocidne tvorevine.O Bošnjače nakon ove statistike dobro razmisli sljedeci puta kome dajes svoj glas,nama trebaju novi ljudi i nova energija.Diktatori i izdajice Bosne i Bošnjaka u zatvore. Selam!
Ja volim BEVANDU ali ni ŠPRICER mi nije mrzak! Kada će se potvrditi imenovanje PIVE?
Hoce li velikosrbin Bevanda biti JOS GORI CET.NIK OD genocidasa Nikole Spirica posto je bio na krunisanju genocida velikosrbizma?
savrseno .. slavi godisnjicu genocidne tvorevine a radoncic ga podrzava i vijecu ministara .. e pravog mi bosnjaka nema .... bevanda jedini ima znanja na toj poziciji
Bevanda je kralj, vidjamo se redovno u Radon plazi na bazenu i u sauni, humorista pravi!
MI KAO TRADICIONALNO DO RATA KLUB NASTROJEN SDA DEFINITIVNO SMO DONJI SLJEDECE TRI GODINE, CAK STA VISE LICNO MISLIM DA JE I SAM SKORO PO IMENOVANJU BEVANDE DIGAO RUKE OD NAS, JER NI ZA VIRSLI VJEROVATNO NECEMO IMATI.