Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najgora kletva za politicare: Za izbore ti zafalilo, dabogda. Za Izbore 2014. ovima, izgleda, nece zafaliti. Patrole policije na svako 10 km ubiru harac, inspektori ko bijesni psi pušteni da dodatnog haraca uzmu, krediti nekakvi se uzimaju, MMF tranše odobrava, u izbornoj godini ne smije zafaliti.
Ovo je izuzetno bitan i dobar projekat koji iziskuje velike investicije ali ako se iskoristi na pravi nacin moze izuzetno promijeniti gospodarstvo HNK