Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usvojice se ovo jer nema druge opcije. Dosta smo isli prema dnu, treba kreniti gore. Eno Hrvatska je duzna ko niko, pa idu ka evropi bezim korakom.
Šta će vam TITO kada imate Zlatka, komunista parexelans. Tip sve rastjera od Komšića do običnog čovjeka (za državu). On to staršno dobro radi, hvala mu od srca.
Krajnje je virjeme da krenemo naprijed! Nema vise cekanja i tapkanja u mjestu kao sto to radimo zadnjih 20 godina!
Potvrdice se ako oni kocnicari sto su cudom cuda bili suzdrzani u federalnom parlamentu budu i sada suzdrzani ili glasali za. Eto na sta smo spali da zavisimo od glasova ljudi koji 20 godina unistavaju zemlju.....
Naravno da ce usvojiti jer je to jedino normalno u ovoj situaciji i jedino sto nam moze pomoci da se malo trznemo iz ovog sivila. Cijeli svijet zivi na kredit samo mi glumimo da smo face da mozemo mi bez kredita i zaduzivanja. Nemoze. trazili smo kapitalizam i dobili smo ga. sad svi trebamo trpiti
Tito vrati se,rastjeraj bagru