Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo neka djele, mi smo ih i izglasali.. :) BOSNA I HERCEGOVINA- Tri slozna naroda ali puno supaka..
sad treba postupiti kao zlatko zinulo hdz-udupe e sad nećeš ništa formirajte vlast bez hdz-a
nogirati i hdz i snsd pa kome se svidja ... a sada ozbiljno, samo bosnjacka drzava moze bosnjacima donijeti prosperitet, od ovog nadhebavanja sa vlasima nikada necemo izaci na zelenu granu ! prodje 20 godina uludo a mi i dalje tonemo ...
Nekontam đe problem ...pa od koga traze ...nacrtaj 20 ministarstava i ZDOGOVORENO ....pa ja...
Treba ih bacit u kavez, pa koji ostane ziv neka bira pozicije
ovi pregovori su samo dokaz koliko je beiha složena, proturječna i asimetrična država
BAAAKIREEEEEEEE . . .smradu podrumaški, jbm ti sve, vraćaj kašike borcima, gnjido raspala !
Brotama ministarstvo zlatnih kašika.
vole ga oni dobro podojit na ovim sjednicama
Vidi sto su se slikali sadasnji kriminalci i buduci zatvorenici :):)
Brotama ministarstvo zlatnih kašika.
Počelo je okupljanje sindikata retarda i kretena, poznatije kao SDASupportingTeam na ovom komentaru.
Jebiga jarane, lako je tebi, ti Bakiru zvanom VrećaZlata oliza dupe do koljena, on tebi dade pos'o. :3
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Milijarde maraka Mediji su prošle godine prikazali snimke i materijal koji svjedoče o prikupljanju ogromnih količina zlata, srebra, nakita, gotovog novca i bankovnih čekova koje je jedna porodica skupljala u mnogim državama tokom rata, a da konačni račun o načinu trošenja nikada nije položila legalnim državnim organima i institucijama BiH. Na jednom od objavljenih videosnimaka čak se vidi i kontroverzni saudijski biznismen i blizak prijatelj Bakira Izetbegovića Sulejman el-Šidi, koji drži vreću u koju saudijski narod ubacuje novac za narod BiH. Primjerice, ta vreća novca nije zavedena ni u jednom zvaničnom dokumentu države Bi, niti se zna gdje je završila, a El-Šidi je nakon rata u centru Sarajeva sagradio tržni centar uz veliku pomoć i partnerstvo upravo Izetbegovića. Za malverzacije u ovoj kompaniji već se sudi dvojici El-Šidijevih saradnika.
Komšiću ništa.
Ovo me podsjeća na Animal Planet kad hijene razdiru plijen, upsss pardon kada ga dijele.
podjela pozicija ili podjela miliona (prosto rečeno), zapošljavanje najmilijih i najbližih iz porodica i familija, produžavanje agonije građana BiH u nadi da ce biti "BOLJE SUTRA", ali to sutra dolazi već oko 20 godina. Hvala i pozdrav novoj (staroj) vladi.
Znači počeo je sastanak na kojem se dijele pozicije i fotelje. Blago nama.
...gledaj kad ih čoviš opet pomete ko sa kosom :-D