Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo, koga briga sta tebi smeta? Ti se povlacis po ovom portalu ko kakva budaletina i dozvoljavas sebi da ljudi prave majmuna od tebe svakog dana. Ili si totalno blesav ili te neko placa da radis o glavi vlastitoj drzavi. U svakom slucaju ti si jedna beznacajna figurica.
@Nerma meni ne smjeta USA i EU-a al mi ne odgovaraju bradati genocidni siledzije i krvolocne srbske zvjeri... USA i EU-a njima je mjesto u svakom slucaju al krvavoj fasistickoj srbiji i rusiji koja je ucustvovala u agresiji i etnickil ciscenjima,genocidnu i sistematskim silovanjima,njima nije mjesto da stavljaju svoje krvave prstice u UNUTRASNJU politiku nase drzave! BiH4EVER!
Zasto svedska ambasada redovno ucestvije ovim pregovorima?jel zato sto ni do kraja godine predsjedavaju EU-ju,ja nevidim nikakvog drugog pozitivnog i realnog razloga u korist drzave BiH-e jer svedski krvavi bildt sve radi na UNISTENJU nase BiH-e u korist ideologije o velikoj srbiji! Svedska diplomoatija nije neutralna i orijentisana suverenom i demokratskom drzavom BiH-om! BiH4EVER!
Vi ste gospodo iz EU iSAD potpuno izgubilu legitimitet da bilo sta u ovoj zemlji uradite. U ime hiljada nas u Federaciji molimo vas nestanite sa ovih prostora jer u bez prestanka generirate krizu.