Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seri seri moj golube beli.
ISTINA SAMO MOZE BITI JEDNA, DODIKA SA PRIJETNJAMA, OBSTRUKCIJAMA I LAZIMA ZELI DA PRETVORI RS U DRZAVU KOJA TO NIKAD NECE BITI, CIJELU RS JE ZAVIO U ZABLUDU PA JE ZATO INZKO IZJAVIO DA SU U RS ZBUNJENI HEHEHE, ISTINA JE BOLNA A SNOVI SU NEOSTVARLJIVI
sega ovi muslimani, uvjek sa okupatorom, a okupator kad tad ode, a onda suze frcaju, \"nemojte braco srbi i mi smo srbi, samo ne tucite!!!\" ole, ole ajmo isponove, koji kreteni, alahu dragi
sve sto je rekao je istina i stoji samo vi m,osnjaci ulizicke sluge bez kicme i dostojanstva pjenite misleci da ce vam ti isti zapadni gospodari dati unitarnu bosnu varate se obice vam se o glvu i to zestoko ko bumerang ali vi nerazmisljate nemate cime samo ko mantru ponavljate jedno pa procitajte sta pisete ko bi normalan zivio zajedno sa vamam vi ste bolesni i isfrustrirani ni sami neznate gdje pripadate lutate izmisljate istoriju naciju sami sebe lazete a sve sto je mile reko istina je a istina boli a vi sluge idite ljubite gospodaru skute nemate vi obraza da ste ga ikad iamli nebi prodali vijeru za veceru rijetki su svijetli primjeri koji su se vratili vijeri pradjedovskoj jedan je kusta
fakat fer, i ti ces onda odgovarati u svojoj drzavi bih
ne zavaravajte se, ovo je igra RS-EU koju su zajedno sa Bildtom isplanirali da stvore visiju medju Bosnjacima da je EU pravedna. Prije ce srbi dobiti cijelu BiH nego mi dobijemo i jedan pedalj od EU. Sve je ovo igra EUa, Bildta, Dodika, i OHRa da nam zamazu oci. Nasi politicari treba da budu jako oprezni jer Butmir je pokusaj cijapanja BiH.
Mi smo slozni dragi moj francuz ali nas koce ovakvi, svi do jednog. I Srbi i Hrvati i Muslimani bi bili slozni samo da nas puste. A mi biramo \"nase\"predstavnike i to sve od zla oca od gore matere. A oras nekoga izabrati kad su predlozeni na spisku. A na spisak se stavljaju samo pi.... ili ovakvi kao ovaj sa slike...pa cesce je na ovom portalu nego iko. Neka Sarajevo-X izbroji koliko puta je bila njegova slika samo! Sve ostalo ce ti se samo kazati.
\"Moraće jednom da se suoče sa tužbama koje ćemo sigurno podnijeti, jer neće uvijek iza njih stajati velika politika koja ih štiti\". ccccccc, sta ovo iz njega govori? Na cemu li je? Pa ljudi koji budu na sastancima s njim, ostaju poluotvorenih usta od iscudjavanja njegovom rijecniku prije svega, pa onda shvatanjima i sotonizmu! Valjda docekamo kraj, kraj, kraj .... svih prepucavanja BiH politicara i snagatora novcem i prostacenjem, i one famozne rijeci \" e dosta vas je bilo...ni jedne vise...\" Ima li iko na ovom dunjaluku uopste sanse pa tek onda snage i sile da im lupi sakom od sto? Pa i ostali svijet, zemlje imaju i politicare, i snagatore, i pare imaju ali su normalni. Pa sta ovo rade nasoj zemlji pobogu? Zastiti nas Boze od ovakve nesorte, \"sile\" i morona...AMIN
\"SEOBA UKRAJINSKIH KAMENJARA\" to bi bila vrlo uspjesna i obrazovna knjiga za buduce generacije. U -sedmom vijeku-Pjeske preko Karpata sve bradati i s kamama za klanje godinama- seobom divljackih plemena stigli do Rumunije .Drakula im je usput prenio gen nebeskog vjecnog naroda pa oni poslije toga pocese sirit svoje krvolocne korijene u regiji,nije ih bilo do juce a danas kazu da je sve njihovo. BiH4EVER!
PODRSKA G-nu Inzku i RAFFIJU! I svim demokratima i normalnim ljudima! SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU! POCELO JE U VUKOVARU ZAVRSILO SE U SREBRENICI! BiH4EVER!
Ko ce bit tuzen fasito i lopove s laktasa neg ti! Opljacko su drzavu BiH-u,siris svoju krvavu g****u po okupiranoj zemlji nasih pradjedova! TEBE i svu tvoju krvavu nacisticku bratiju treba tuzit za ZAVJERU i neprijateljsku djelatnost protiv drave Bosne i Hercegovine,isto ko i fasisticku srbiju na celu s tadicem i jeremicem! Vi ste svi jedni obicni fasisti i ubice,pokazali ste i sa ste vec dvadeset godina,al zaboravljate jednu najgalvniju stvar da mi nismo 1992-e godine neg smo spremni,drugo niste jos isplatili DUG koji sta duzni svim vasim zrtvama i drzavi BiH-e dal parma dal pravdom! BiH4EVER!
BOSANSKOHERCEGOVACKI politicari bi trebali NAPRAVIT jedan DEBELI DOSIJE o SVIM ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima,Koncentracionalne logore,SVE hronoloski sta se radilo u Bosni i Hercegovini! NAPRAVIT kopije i podijelit ih svim DRZAVAMA UJEDINJENIH nacija i POSLAT ih SVIM PREDSJEDNICIMA EU-e,SAD-a,iTD. REC im da nam je DOSTA vise genocidne tvorevine i da HOCEMO JEDNU normalnu demokratsku drzavu!! A NE SRBSKI FASIZAM I NACIZAM!I trazit OTVORENO da fasisticka srbija isplati SVE sto je duzna nasoj drzavi dal pravdom dal parama! BiH4EVER!
OVAJ COVJEK JE NA PUTU DA STVARNO POLUDI...A BOGAMI JE IZGLEDA VEC POLUDIO...! JADAN NAROD KOJI ON VODI....!
Za koga da glasaju za silajdzica i ostale lijeba ma more tornjaj se u mahalu
Dodo majstore!!! Si smo uz tebe!!