Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Cuj prestavnici Naroda formirajte vlast, i sta onda IMACEMO SUTRA BOLJE DA POJEDEMO, -NEKO CE RECI IMACE OVI NA VLASTI I SVE OSTALE POVOLJNOSTI A ,,, RAJA: PRST JEDAN OTPOZADI JEDAN NEK DUCAJU I SVE TAKO NEK MJENJAJU.
-Nebu dobro,gospodo hercegovci sa Covicem, ma kome bus ti zapovjedal.
Odobrava se hrvatskom tužilaštvu da Hapsi ove HDZ lopove i po Bosni i Hercegovini jer su postali opasnost za širu Regiju . Jedini problem je gdje će ih tolike smjestiti ?
BiH je korpa,i uzimace ko sta hoce,kao idosada.Podrska Čoviću od svih Hrvata,a ove sdp izdajice koje se nazivaju hrvatima su jad i čemer!SDP je fašistička maloumna muslimansko unitarna partija,mrš đubrad jedna!
Ja dosao, gdje ste vi.
Ovi kao da` su pali s marsa. Oni svoje pa svoje. Pa nemogu babe i zabe nikad i nisu mogle zajedno. Znaci formirajmo vlast, poslije se svadjajmo do zore, nista ne uradimo, primajmo ogromne plate, dajte nam direktorska mjesta, narod ko sisa... E, ne moze. Prvo potpisi platformu, ako neces ish. Ima ko hoce, Nije BiH korpa da svako uzima sta mu treba.
Opet se ambasador RH stavlja u funkciju portparola HDZ-a BIH. Ministarstvo vanjskih poslova Bosne i Hercegovine moralo bi uraditii konkretne poteze i povuci agreman doticnoj osobi, jer se ambasador, protivno Beckim (diplomatskim) konvencijama i dobroj diplomatskoj praksi i obicajima, direktno i otvoreno mijesa u unutrasnje poslove druge drzave.
Ne bih se začudio da ti Ljuba okrene leđa u ključnom času ali ovaj put bez spuštenih gaća.
APEL SDP-u Nemojte pokleknuti pred nacionalistima. Oslobodite nas HDZ jarma. ZAHVALNI HRVATI
E moj čova jadani oni koje ti predstavljaš, jadni oni koji su ti dali legitimitet.
@XXX....svi u glas naprijed,-- SDP-EEEE.
APEL SDP-u Nemojte pokleknuti pred nacionalistima. Oslobodite nas HDZ jarma. ZAHVALNI HRVATI
Hvala Hrvatska, dakle pročitati pažljivo stav RH, pročitati da jedna proeuropska država kakva je Hrvatska podržava legitimitet konstitutivnih naroda što je svugdje u demokratskom svijetu normalno, dakle ponovimo gradivo: \"Posebno pozivamo sve legitimne predstavnike konstitutivnih naroda i građana u Federaciji BiH da u dobroj volji prionu dijalogu i formiraju izvršnu vlast koja bi svojim sastavom bila reprezentativna političkoj volji konstitutivnih naroda i građana iskazanoj na demokratskim izborima\", stoji u saopćenju.