Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ova rvatina nek se goni u tri pizde materine i nek popusi svim ovim balijama jebale mu balije sekanu
de ova rvatina nek se goni u tri pizde materine i nek popusi svim ovim balijama jebale mu balije sekanu
neka mosta ali ipak mislim da su te pare trebale biti potrosene na kakvu fabriku ili nesto pametnije
stari je jedan a ovaj je novi
rvat mrs u picku maternu pedercino balijska
A...........lo ti ba BiH AID. Jesam li ti ba pedercino rpska poljoprivredna reko da se ne guras po raznim forumima. Ovoje je pedercino cetveronoska kultura, sam Most je pojam kulture. Za tebe je bre sisoje materin, rokeri u moravu sa pesmu " krkenzi kikiriki itd...., to je ba kultura tvoja i tvojega a ko bog da i nebeskog naroda.
ja kolko vas se ostalo balija ma moramo mi srbi doci da to malo sredimo
ZA "STA cE NAM MOST" BRAVO pametam si vidim...pamet ti viri iz usiju! i zato te molim da ne trosis svoju dragocjenu pamet na ovakvim komentarima...jer mi ostali smo ispod tvog nivoa.
Prave Mostarce boli kurac za most. Važan je onim Romima iz onih nastambi jadnih. Pa je li netko misli da se s njima može živjeti? A čine 75% stanovništva na muslimanskoj strani grada.
Rogati = Kurati
Pa normalno, nije bilo ustashe da je to mogo izvest da ga spuca u vrh luka, nego je Rogaticanin morao onako momacki. Sta ces, takvi smo. I kad smo govna, najbolji smo. Kad treba nesto napravit zovi Rogaticana. Zato me vase zene stalno zovu, iz Sarajva, Zenice, Mostara, Splita...
Stari Most je srusio momak iz Rogatice, musliman. Sto njega ne ganjate? On je puco iz tenka, od cetverice su bila tri muslimana! A nek se popravio, nas je koliko i vas koliko i dio svjetske bastine.
Fala kurcu sto ste me zguzili pa me sad opet ko popravili. Sto se ne napravih u Njemackoj niko me ne bi rusio picke bosanske
HVALA STO STE VJEROVALI U MENE I NIKADA ME ZABORAVILI NISTE
ovo je historijski momenat. ovo je nesto predivno za Mostar, B&H i svijet. Ma da su ulozili jos tri miliona neka, nek se pare trose na lijepe stvari radije nego na ministarske Audije i Golfove. Koliko ce ljudi samo doci ovoga ljeta da ga vide da budu svjedoci ljepote o kojoj ce se pricati jos 500 godina pa i vise ako Bog da. Dok je Starog bice i Mostara a time I B&H