Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ove izbore uvesti svakih 3 mjeseca.. Pa za 5 godina bosna bi bila ko dubai!!
@secondtonon3 ma nije to do izbora sda uvijek gradi samo smo mi nezahvalni hahah
@fem Pa grade, vile, vikendice, bazene!! :)
Plaćaju se projekti a nema ni para ni zemljista. Prije 10 dana su građani Stupa obaviješteni da do daljnjeg nema škole-
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Jedini kandidat za Predsjedništvo koji nikada nije ni jednu jedinu marku uzeo iz budžeta je Mirsad Hadžikadić. Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Hoću predsjednika kojeg će poštovati drugi predsjednici i druge države, koji kad se pojavi mora ostaviti utisak pojavom, manirima i oblačenjem, a onda i intelektom i ponašanjem. Hadžikadić! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
3d animacije = predizborna suplja
es-3D-a
vidi senaida ljepotana
Prošli petak mi je duša razgovarala sa Muhamedom a.s. u Allahovom prijestolju i na tečnom arapskom jeziku (kojeg sam u tom trenu razumio) me upozorio i uputio da mi Bošnjaci treba da glasamo za SDA. Rekao mi je da su ovo teška vremena za islam pogotovo sada kako je naš halifa Erdogan napadnut od strane kršćanskog zapada predvođenog Trumpom. Rekao mi je da glasamo za SDA i da time čuvamo čast i muslimanski obraz, a pogotovo din i iman.
Sta ce im skola,svakako samo gluposti uce nasu djecu..
Na stupu na stupu ajmo svi u klupu