Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
$$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$
Ovaj znak koji neki gen.ocidaš cijelo jutro forsira SE U BOSNI I HERCEGOVINI NE KORISTI,Ustavni sud BiH ga je poslao za sva vremen u istoriju,pokrenuta je apelacija da se isto uradi i sa grbovima opština koje nose taj znak s obzirom na konstitutivnost najvjerovatnije će i to biti prihvaćeno. Svakako privatno se može koristiti u neograničenim količinama ali ZVANIČNO NE... To su činjenice a\"magla\"me neinteresuje.
ZNACI SLEP SI?..PA DOBRO KAD NE VIDIS KAKO GA KONSTATUJES? PRIMETI LI TI SIMBOLE PO SRPSKOJ ILI NE?
Ovaj znak koji neki gen.ocidaš cijelo jutro forsira SE U BOSNI I HERCEGOVINI NE KORISTI,Ustavni sud BiH ga je poslao za sva vremen u istoriju,pokrenuta je apelacija da se isto uradi i sa grbovima opština koje nose taj znak s obzirom na konstitutivnost najvjerovatnije će i to biti prihvaćeno. To su činjenice a\"magla\"me neinteresuje.
NAJVECI SI SIN BOSANSKI,DRAGI PREDSJEDNICE...VOLE TE PRAVI MUSLIMANI... BOLESNICI KOJI TE OMALOVAZAVAJU,NEK CRKNU...
sta ti je sa onom slikom na profilu,sta znaci ono.vredjas me viteze.... a tebi smeta moj krst
O ALDINE PA GDE CES JARO,OS DA VODIS RAT ,A SAD SE POVLACIS, A STA MISLIS KAKO JARO DA SI NA FRONTU,ZUBIMA BI TE KLAO ..A DA ZNAS DA HOCU JER ZNAM SVE....... opusteno SRBI SU ORLOVI,SA VISNE KAD TE STREFI MISLICES DA JE GROM.
POSLJEDNJE UPOZORENJE ZA SARAJEVO-X... UKOLIKO NE ZATVORITE KOMENTARE TUZIT CU VAS RAK-U ZA PODRZAVANJE MRZNJE I RUSENJA USTAVOTVORNOSTI DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE
ja odoh da te prijavim pa ti vidi kako ces moj jarane,u Evropi se to kaznjava jos gore,jesi li se prepo...........:))))) dodaj me na FB :) Samo da kazem ostalima da ovaj ima mogucnost da vam vidi IP adresu,po meni to znaci da je blizak administratoru,uglavnom sve ce se to brzo otkrititi.... Ja odoh pa ti vidi sta ces ;)
@turcina turcine nasipu se kuurchine. ovaj piichkousti o kojem je rijec je jedini pravi nacionalista yeebala mu \"zelena transferzala\" mater. on se cijeli zivot borio za muslimaniju od BiH i zbog toga je lezao u zatvorima u onom komunistickom sistemu. da je babo Abdic bio predsjednik sto je i zasluzio voljom naroda do rata sigurno nebi doslo ali Aljo veli \"nije ovo nas rat\" dok srbi tamane hrvate u drzavi u kojoj je on predsjednik. yeebo vam on mamu
$$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ Bosanski ban Stjepan Kotromanić (1322-1353) izdaje 1333. darovnu povelju Dubrovniku i kaze: \"i zato stavljam ja gospodin ban Stefan svoj zlatni pečat, da je verovano svaki da zna i vidi istinu. A zato su četiri povelje jednake, dvije latinski, a dvije srpski, a sve su pečaćene zlatnim pečatima\". Povelja bosanskog kralja Stefana Ostojića (04. 12 1419.) U svojoj povelji Dubrovniku Stefan Ostojic, bosanski kralj, na kraju drugog i u trećem redu navodi da \"nasleđuje presto od svojih roditelja i praroditelja gospode Srpske\".
Ne ! To se zove islamofobija.
“Veoma je prijatno proslavljati Tebe kako dolikuje i istinskom vjerom i ovom, dakle pobožnom i radosnom riječju obratiti se Tebi, o prvomučeniče Hristov Stefane. Ti se, pak, za one što te kamenovahu moljaše govoreći: “Gospode, ne uzmi im ovo za grijeh, jer ne znaju šta čine”. Toga radi, o mnogostradalniče, kao što si se molio za one što Te kamenovahu – još više se moli Vladici mojemu Hristu Bogu za onoga koji Ti se uvijek moli, priziva Te..........A svjedoci su ovome: dvorski pristav Mirko Radojević, vojvoda Vlatko Vlković i knez Pavle Jablanić. Zapisa se, pak, ovo 1382. godine po rođenju Hristovu, 2. dana mjeseca decembra. Pisano na Bišću u Podgradi. + STEFAN TVRTKO, MILOŠĆU BOŽJOM KRALJ SRBLJEM I BOSNI I PRIMORJU.
to se zove \"Sloboda govora\" ;)
Komentari ovih umobolnika samo dokazuju da je veliki čovjek bio i to mu dušmani ne mogu oprostiti...rahmet ti vjecni, jedini predsjedniče....