Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA naprijed,naprijed Bakire,SDA je konačno sazrela da nešto više uradi....
Cuj ovih \"gradjana\" :-) djete uzmi licnu kartu roditelja pa vidi odakle si ti !!
Bakir je gradski seljak, selo za njega glasa. Dosta vise politickog seljakluka. Seli se Bakire na selo ako su ti oni biraci.
Nece proci ni Bakir ni Haris, proci ce Radoncic i biti zajedno sa Zeljkom u predsjednistvu, jel vam jasno?!?
Dodik zna!
koliko mi se cini da vecina glasaca hoce promjene bakir nije promjena on je u stvari jedan od tvoraca ovog crnila i jada u bosni bi moglo biti bolje samo kada bi bakira gledali kao buduceg zatvornika a ne predsjednika sretno....bivsa bosno.......sadasnja ne treba nikome ovakva kakva je.............mozda treba bakiru da je demontira do kraja ali tada ce vam glasacka marvo biti kasno
gotova je sda a i Bakir ....nikada više..
Jel mi moze neko od ovih SDA-ovca objasniti sta je to B.I. napravio u svom zivotu, pa zasluzuje da neko glasa za njega. Sem sto je sin rahmteli predsjenika. I sto se dokazao u privatizaciji za 1km. pa je privatiziroa pola Sarajeva, al naravno ne na svoje ime, nego nekih sporednih ljudi, a ustavari je njegovo. Primjer Hoteli Ilidza, vrijedni desetne miliona maraka, prodati za sicu manje od miliona. Vlasnik na papiru, Alija Budnjo, lik koji je prije rata imao piljaru. Upust lik je vjecnik SDA u opcinskom vijecu Ilidza. Stvarni vlasnik : Bakir Izetbegovic. Ovakvih primjera je na destine.
Dacu glas za SDA ako obeca Radoncica radonju zatvoriti u cuzu [ prdekanu ]
Napusticemo drzavu ako pobijede! Jos 4 godine cekati mi se ne isplati. Prodje zivot... BiH nece dobiti bezvizni rezim ili uci u EU sve dok desnica vlada. To je fizika, cinjenica. Shvatite to.
LOPOVE VRATI MILIJARDE !!!!!
@ Pravda eto nek ti znaš šta ovaj šajin jaran ima....ne interesuje narod šta on ima radi statistike nego radi toga što nisu mrdnuli guzicom (ko ni Haris, Lagumđija,Radončić) za ovaj narod
Od svih kandidata Bakir najmanje ima !! Provjerite gdje zivi, koje auto voza... pa uporedite sa ostalim , Glupani koji vjerujete FTV i niskotiraznom oslobodjenju. Pola drzave uprlo da mu nesto pronadju i kad nisu nista nasli onda mu kao najvece zlo prisili to sto se druzi sa sajom :-) Pogledajte imovinu Harisa, Lagumdzije, fahra ... Glupani izmanipulirani !!
http://www.youtube.com/watch?v=lvPIlGl9yIU hit za pravu raju ...
Do Pobjede !! SDA pobjedi \"najsmrdljiviju koaliciju\" u historiji (Fahro - Lagumdzija, partizansko-profiterska, sandzacko-malogradjanka...)+ poslije izbora Miskovic $ company) Ako narod nikad nije znao , sada ZNA !!