Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo glupost međunarodne zajednice,šta oni imaju da pričaju od BiH sa republikom srpskom,sve ono što se tiče države BiH treba u parlamentu BiH da se iznosi i dogovara.Mi nikako da shvatimo da ova međunarodna zajednica ama baš ništa neće da uradi za poboljšanje stanja u državi .
koliko para za to ode iz dzepova gradana bih za nebuloze oko nekog izmisljenog ulaska u eu...
koliko para za to ode iz gradana bih za nebuloze oko nekog izmisljenog ulaska u eu...
Pojasni još malo gospodi da će do napretka BiH, a samim time i RS-a, doći kada prihvate činjenicu da žive u BiH, i počnu učestvovati u dobrim odlukama od kojih ima korist cijela BIH, a ne samo ovaj ili onaj dio zemlje. Ja se ne bih žalio da imamo sve ove kantone i entitete i disktrikte i jos milion administracija, ako ćemo ekonomski biti jaka zemlja. Ako imam redovnu i dobru platu, dobro zdravstvo i obrazovanje, te siguran život.
JASMIN IMAMOVIC moze biti jedan or tri predsjednika, sa mandatom od jedne godine u kojem nemoze napraviti nista znacajno ako se s njim ne sloze i druga dvojica..... Ali prema svjetskim statistikama u drzavama kao BH .. tesko je prvih 100-150 godina, onda krene napredak...
Da bi narod Bosne i Hercegovine imo zivot kakav treba imati>>>rjesenje postoji
E moj brate.... tuga je velika kad je doslo vrijeme da se Jasminovo ime spominje u kontekstu predsjednika... to je dokaz da nemamo kuda, pa je cak i Jasmin dobar.
Ne mogu se sloziti s time da ponovo imamo tri MAJMUNA pardon predsjednika, to nas nigdje nije ni dovelo sem unazadilo...niti ce nas igdje pozitivno odvesti...treba nam jedan predsjednik...pravedan covjek koji ce da zastupa dobro svih naroda i narodnosti u BiH a ne kao dosadasnji...samo zastupaju sebe i svoje najblize a ko jebe narod...CUJ KO JEBE NAROD..PA ONI NAS JEBU EVO 20 GODINA I KULTURNO SE BOGATE DOK MI ISPASTAMO. Doveli su nas u bezpovratnu propast., Ali vjeruj mi da je Jasmin covjek koji je dokazao kako se radi, vodi i predstavlja narod...