Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasa stranka je jes jedna srpska inicijativa kako bi se podijelio patriotski blok. srbija podmece svoje ljude u sve stranke. Zlatko im smeta pa zele da ga uklone, kao sto su uklonili i Hmdiju Pozderca i postavili ultra bosanskog izdajnika raifa dizdarevica. Ta bagra i govnna srbadijska to je najvise sto prezirem u ljudskom rodu. A ove bosnje nepismene , jedva docekaju da nekog svog podjebavaju. Pogledajte sta su bosnje uradile svom narodu. - Raif Dizdarevic je kompletnu vojnu TO predao srbiji. - Alija Izetbegovic je cijelo vrijeme opstruirao organiziranje odbrane BIH govoreci da rata ne ce biti. - Sulejman Tihic cijelo vrijeme baljezga \"sta je alternativa\" kako bi otvorio vrata stvaranju treceg entiteta. To su dike i cvijece bosnjacke intelektulane elite. Jebli majku svoju , napijem im se majcine krvi , sjeme im se zatrlo izdajnicko.
socijalna davanja ukinuti borcima, invalidima, starim i nezaposlenim Sva ta sredstva usmjeriti u nove projekte i zaposljavanje sposobnih ljudi. Ono sto ce svakako propast, treba ubrazano da propadne. Sve i to sve koji su bezobrazni i ne ispunjavaju radne norme izbacit s posla. Ostalih 10% najagilnijih i najsposobnijih dobit rok od 6 mjeseci da stabilizira ekonomiju sa dobivenim resursima. Lijencarosima, duhandjijama, sevdalijama tekbirlijama i ostalim nesposobnjakovicima ogranicit izbor i upotrebom policijskog diktata te otvaranjem alkatraza na nekom od bosanskih sprudova.
jedini izlaz iz ove agonije je koalicija svih opozicionih stranaka sdp bih, sdp rs, nasa stranka, liberali, gds, eko, zeleni, bps.....
yebiga komo, kod tebe i vuk sit i ovce na broju. Sve haman potaman. Jesu oni vaki naki, al` nisu onakvi.... nasto kao nemoj samo po glavi, dok ima sta jesti, dobro je???? Reci brate, ovaj zlatko je paksu samo takav, a i sumljiv mi je!
I SDP izgleda samo održava sjednice ali veoma malo radi. Barem prema aktivnostima u posljednjih nekoliko mjeseci.Niti ih vidjeti niti čuti. Oni koji su polagali posljednju nadu za bolje sutra i u tu stranku su veoma razočarani.Izgleda da su najvažnije fotelje počev od mjesnih zajednica do predsjedništva.A možda su bili važniji godišnji odmori od dešavanja u državi.Tako na njihovoj web.stranici ima više vijesti iz Konga nego iz BIH., ili šta večera neka manekenka.Zlatko jeste dobar ali je prepametan za obićni narod koji ga na takav ironičan naćin govora nemože razumjeti.Svoju podršku štrajkovima daju samo preduzećima koja imaju puno radnika poput sarajevskog GRASA dok za ostale ne mare što je znak da se samo bore za glasačku masu.Ipak neka im je sa srećom.Barem nisu nacionalisti.
Ako je N.S. za cjelovitu inedeljivu i njima Ćemo dati Džennet i djevice
Ako NS ode snjima, onda nema od njih nista!
Ljudi, a posebno novinari Sax-a, pročitajte prvi pasos vijesti i vidjet ćete da je naslov u potpunoj suprotnosti sa saopštenjem. SDP počinje preispitivati svoje partnerstvo s NS. Što je, brat bratu, veliki plus za NS.
E ONDA E8O NAŠU STRANKU
Hoće SDP sa Našom strankom, ali da li će Naša stranka htjeti sa SDP-om? Naša stranka je svoje protivljenje SDP-ove kupovine Studija 99 parama građana prokomentarisala sa \"mi smo u koaliciji samo sa svojim principima,\" a ne vidim da SDP spada u naročito principijelne stranke.
Hoće li ovaj Zakon o oduzimanju kriminalom stečene imovine obuhvatiti i Studio 99? I vilu na Poljinama?