Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sve je to bagra lopovska koja nema pravo glasa vise jer su 20 godina pljackali narod.
hahaha, od kako je pionir Vele presao iz Avaz u Klix, klix ne propusti ni kada neko iz SDA prdne,,,,, bas kao i Avaz---
novo otkrice svaki muskarac koji uziva dok sere je u podsvijesti peder...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da nisu izbori za nekih pola godi reklo bi se da SDA cisti svoje redove, pa zasto nisu smjenjivali Brankovica i slicne kada su pljackali javna preduzeca i skalpali stetne ugovore po drzavu... naravno da nisu jer se dio ukradenog novca slijevao i u stranacku kasu
Brankovic je sad na glasu,ali SDA ima jos kamaru takvih kao on. imaju oni kadrova za koje narod ne zna a obogatili su se na racun drzave i naroda !!
jalijas Cuj narod ne zna. NAROD ZNA !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dragan Lukač za Klix.ba: Nastavit ćemo otkrivati odgovorne za izvršenje nečasnih djela.......... - http://www.bh-index.com/kad-ti-dodik-trazi-posao-sacekaj-me-nasamo-bolan-video/ -NEMOJTE MI VIŠE NIŠTA GOVORITI NI PISATI...............MOLIM VAS!!!!!!!!!!!!!
Dragan Lukač za Klix.ba: Nastavit ćemo otkrivati odgovorne za izvršenje nečasnih djela.......... - http://www.bh-index.com/kad-ti-dodik-trazi-posao-sacekaj-me-nasamo-bolan-video/ -NEMOJTE MI VIŠE NIŠTA GOVORITI NI PISATI...............MOLIM VAS!!!!!!!!!!!!!
Koliko covjek mora biti ogranicen da za ove glasa. Alergicna sam na njihove nazor selame, dzume poslije kojih idu kurvama, idu u pljacku, iftare organizuju a ne poste...fuj fuj fuj...Bičakčić, Branković, Mujezinović, Hadžipašić, Adnan Terzić su mi ogadili SDA.
Hvala Bogu pa neka stranka ima i to za Sigurnost...ko sto je nekad bila PL...a sad serite kolko hocete...
U 7-mu deceniju dobro ugazio. Ucestvovao u odbrani od agresije, samo za Alispahica znam. Odakle ovi misevi. I k'o biva oni bdiju na mom snu. Mozda su tajnoviti, kradu potajno. Doduse, tajne sluzbe. Smekeri srbijanski, Scepina raja!
SDA JE JEDINA STRANKA KOJA SE BORI ZA JEDINSTVENU BIH
Buahahaha
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Politička stranka ima "Odbor za odbranu i sigurnosnu politiku"? Država u državi, države..
Pa normala, kako će drugačije špijunirati?
Izgleda da su oni veci komunisti od ovih iz SDP-a. To je nesto slicno Titovoj udbi.
Nista smjene,hocemo glaveeee,dosta vise mazanja ociju,doslo je vrijeme da padaju glave.Hocemo aveniju objesenih na Marin Dvoru!
Kako se usute ovi SDA poltroni. Lada je bijkotovat demonstracije preko 1000 lajkova a nigdje nikoga! Gospodo sugradjani iz partije SDA mame vam se nakrkam lopovske! Lopovi ste isti ko i ovi vasi sefovi!!!!
Hahahaha kakva panika u redovima!!!! To Fahro samo hapsi!!!!!!!
Mi iz SBB smo ponosni na naseg vozda a evo i zasto: http://sanela.info/blog/stolac_bola/1692-oslobodenje-radoncic-je-bio-spijun-beograda
Sto poltroni dislajkuju! Hahahha mamu im seljacku
Predsjedništvo SDA smijenilo Alispahića i Mujezinovića sa čela Grupe za sigurnosnu politiku. -OVO BI TREBALA BITI NIZNIS VIJEST A NE POLITIKA!!!!!!!!!
KOS-ovci cuvajte se.
Ovo je kazna za to što nisu na vrijeme odreagovali da spriječe današnje optužnice. Uostalom ovaj spisak delegata za bezbjednost SDA više mi liči na neku organizovanu bandu ili mafijaški klan.
Je li moguće da ovaj Alispahić nije u ćuzi? Mislim da nema političara koji se više iskompromitirao kao on.