Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gadi mi se licemjerna stranka SBB i njen osnivač iz Gusinja Fahrudin Radončić nakon ovog dogovora i koalicije. Nisu se držali zadatih principa. Nisu čekali iduće izbore nego su se priklonili SDA. Narod se razočarao u SBB. Zabili su sami sebi nož u leđa. Ovo se dalo naslutiti vec prije 2 mjeseca kada su prestali napadi na SDA preko Dnevnog Avaza. SBB je pokazao veliku slabost i zapravo dokazao koliko je mala stranka. Dokazali su da koriste Dnevni Avaz u politicke svrhe, blaćenje i reketiranje. Pa sjetite se naslova i tekstova. I nakon svih gadosti iznesenih na racun Bakira Izetbegovica, ovaj pristaje na koaliciju sa njim??? Pa to je nevjerovatno! SBB je ovim ćinom izgubio povjerenje svojih glasača i na idućim izborima će proći kao SBIH i SDP, možda čak i gore!
da izvinete, nek' jedu govna obojca :)
Ma mrs
Samo ću jednu sitnicu reći. Koliko vas ima ovdje pratite dešavanja u narednom periodu. Fahro hoće pare. Uvjek je samo htio pare. Pratite razvojnu banku F BiH, elektroprivredu i drugo. Vidite šta će biti.
Eh eto, od ponedeljka SELAMET. Eto vam i pravne drzave od ponedeljka jal utorka, jerbo se ne zna tacno. Jadna majko jadnijeh svatova. Kuku nama sa njima.
nea od ovog nista, samo ponovno tandaranje koje ce se razvuci do sljedecih izbora, a zrtva ce biti SDA sa ostalim kriminalnim pratiocima HDZ i SNSD
bakire vrati poluge
Hvala Bogu konačno na načemu pozitivnom za državu BiH!
Sta je ovdje pozitivno,sto ce da se nastavi kriminal slican onome od 1992 do 2003 g i ALijine smrti,kada je Fahro obavljao najprljavije moguce zadatke za SDA,kada se desavala najveca pljacka drazve.
Ma sve su to govna .Gori su oni koji uopste izlaze na te izbore , i kome god da das podrsku poseru ti se po glavi poslije. Kakve crne opzicije .Svi samo gledaju da sta usicare u vlasti.
evo travestiti opet u šemi.
OK
tačno tako, u jedinstvu je snaga, uživajte kad vas ovce trebaju, poštuju i vole... i bleje li bleje
A janjad???
A sta drug Covic kaze na ovo, oce li treci sad biti ili ...
Alija je podjelio Bosnu na pola a malom ostavio u amanet da podjeli i federaciju.Fahro je njihov [ od para koje su pokrali Alija i Bakir korist je imao i Fahro ] .Bosnjaci nazalost postaju Palestinci -narod bez drzave
Dokaz da su izbori u BiH čista farsa, treba bojkotovati izbore totalno, samo izać i poništit listić da nevažećih bude preko 50% i nema ništa od izbora.
Pa šta imam od pljuvanja.. radije bih da su izbori bili nevažeći i da smo bili bez vlade (i ovako smo bili u anarhiji već 20 godina i kusur, nit se zna kakvi su zakoni nit ih ko poštuje).
Ostaje Asim znaci, hehhe popisa Bake cetvorku :)))