Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je stranka koja nas je obmanjivala i krala 20 godina i kako sad mozemo nakon svega sto smo dozivjeli vjerovati i u jednu njihovu rijec.SDA bojkot,doslo je vrijeme promjena.
Sta pricaju ovi lopovi,odakle im hrabrost vise da se opce pojavljuju u javnosti.Oni su nas odveli u propast,oni su nas unistili na sve nacine.Zelimo ostavke sve i jednog SDa-ovca..zelimo da nestanu sa lica zemlje.
Vi ste unistili gigant firme u Sarajevu koje su bile nosioci za zaposljavanje radnika,vi ste krivi za danasnje stanje u Sarajevu,vi ste prevarili boracku populaciju,vi niste nista ucinili da popravite stanje u stranci,vi zastitite svakog svoga lopova - clana - Vi ste rodili Radoncica, vi u paklu goreli dabogda,vi ste unistili moje radno mjesto a ne cetnici,vi.....
Sto ce zakon za pomoc privredi kada ste je 18 godina unistavali i dobro unistili! Od kud vam vise snage da petljate i da se pravite da ste to sve radili i dalje radite u ime Bosnjaka i za dobro Bosnjaka i BiH!
po ovim zakonima ste pokra li sve pa hocete nove zakone zar vas nije stid reci ovo 20 godina vladate ovim narodom
A do sada vam to nije padalo na pamet ... tipicno za SDA puno price, a nigdje rada ...
potrebno je mnogostosta ali vi nas samo vucete nazad...najveci vas domet je povlacenje vitalnog nacionalnog interesa
kad će medolino i profesorica, nešto nisu aktivni u zadnje vrijeme. možda su prešli u zelene kmere. bakiroglu plaća više.
Sad se sjetili.... tugo moja!!! Hajde vi spakujte kofere, sto ste radili radili ste....
Naravno da je potrebno, ali mnoge ste zakone koji su bam bili potrebni za ovu drzavu bas vi iz SDA i vasi partneri iz HdZa i srusili!
he he he, nevjerovatno. e bosno bosno, nas bi i budala žedne preko vode preveo.
Pa samo serete.
Stranka fasisticke akcije