Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VJERUJEM, RADIĆE SIGURNO JOŠ INTENZIVNIJE NEGO DO SADA NA OTPISU PENZIONERA, DAKLE MI STARI I BOLESNI ZNAMO DA SMO ,,PO VIŠKU,, I DA VLAST SVE ČINI DA NAS JE TO BRŽE A ŠTO MANJE. OVO ĆE SIGURNO, 1000 % URADITI PO HITNOM POSTUPKU.
koja ubleha, uvalili su se oni, rasporedili a sada taljenje. Narod u narodne kuhinje, ko dograbi, ostali NA CESTU ISPRUŽI RUKU OD VLADE OČEKUJEM ISKLJUČIVO OVO!
ŽALI BOŽE OVE SALE, NAMJEŠTAJA I OVOG VOĆA I SOKOVA. POGLEDAJTE SAMO KOLIKO IH IMA I OPET ZEMLJA NA KOLJENIMA PENZIONERI UMIRU OD GLADI, NEMA OD VAS NIŠTA, VI STE DOVOLJNI SAMI SEBI A NAROD KAO MUHE NEKA CRKAJE. NE SEKIRATE SE VI NI ZA ŠTA, A I ŠTO BI, NIJE VAM U MAJČINOM STOMAKU BILO BOLJE NEGO ŠTO JE.
da da ali je pitanje šta ko smatra za prioritet. Ovaj gladni narod i bolesni i stari penzioneri očekuju 20 godina da će im penzija biti barem ttolika da imaju DA JEDU. Ovako umiru vam penzioneri, na silu miru od gladi jer niste sposobni ni za šta pa ni da im obezbijedite da makar po stare dane imaju dovoljno da se mogu prrehraniti 30 dana i bar jednom sedmično da pojedu jabuku. sram vas bilo, bruko božija.
hahahahahah ali najzalosnije je sto ce stoka da im povjeruje
intezivnu krađu
Prvi april bio prošle sedmice...
Otkud vama pravo da išta tražite, stoko lopovska!!! Pokazali ste se u protekle dvije decenije i nemojte više...