Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto su se u Sarajevu unistili posle rata veliki Giganti kao GP Bosna,Vranica i sva velika preduzeca koja su bila nosioci zaposljavanja.Namjerno su unistili GP Bosnu moju kompaniju licno SDA i oko 800 radnika ostalo nas je bez posla.Morao sam traziti hljeb.Zapad nam je iz Politickih razloga otvorijo vrata a SDA zadovoljno aplaudirala.Jedino su Bosnjaci masovno iseljavani dok su druga dva naroda samo simbolicno isli u odnosu na Bosnjake. Posle ovog popisa vidice menitori iz SDA sta su uradili.Samo u jednom gradu u USA ima preko 70.000 Bosnjaka koji su doselili posle 95......................................................................................................................
Nema popisa stanovnistva sve dok se protjerani sa svojih ognjista ne vrate!Sistematska etnicka ciscenja Bosnjana i Hrvata iz genocid tvorevine nece bit nagradjena! Jedina solucija problemu je VRACANJE svih protjeranih svojim avlijama,ili da svi protjerani mogu glasat i upisat se ko gradjani Bosne i Hercegovine! Sve dok GENOCID TVOREVINA postoji nema popisa stanovnistva,n e m a.To bi bilo legalni genocid jos jednom nastradalih i protjeranih od srbske krvolocne masinerije ubica!Najbolje rjesenje je da se svi protjerani vrate svojim ognjistima,to bi bijo najveci udar genocid tvorevini!razmisljajte Bosnjani o povratku,nismo vise 1992-e godine. BiH4EVER!
SDA je sramota nacije.
Ej Genjac pravi si Kenjac
ARBIH je genocidna organizacija
Srbi su genocidan narod !
ovako su nam prodali niz zakona, ko fol mi cemo prihvatiti u prvom i drugom citanju a u trecem cemo odbiti ako ne prihvate nase amandmane. ovo sam citao stotine puta prije glasanja... Kenjo kenjavi sto ne odbijete odmah na prvom citanju.. nego dovodite narod pred svrsen cin.. IZDAJNICI treba vas sve povjesati..
Popis će pokazati sljedeće: 1. Srbi - 35% 2. Bošnjaci - 25% 3. Bosanci - 20% 4. Hrvati - 15 % 5. Ukrajinci, Romi, Jevreji itd. - 5%
Kvebek nije nastao genocidom???!! Sve drzave na tlu Sjeverne Amerike su nastale na genocidu. Kortez je pobio Maje i Asteke u Meksiku, Ameri i Kanadjani su pobili Indijance i Eskime. Skalpiranje koje ti znas iz stripova su radili Indijanci za racun Britanaca ili Francuza kao dokaz o obavljenom poslu za koji su bili placeni. A te se zemlje opet smatraju demokratskim i svi zele doci u njih. Ako ne priznajemo genocidne tvorevine, hajde onda da krenemo od Amerike, Turske (Armenija), Njemacke (Zidovi), pa sve redom. Tek toliko da ne budemo dvolicni.
ovaj svasta i upis i jos par nikova su sigurno jedan te isti lik koji sjedi u sa-x ofisu i blokira komentare hahahahah
I Svabe su napravile holokaust pa ih niko ne zove genocidnim, vec svi hrle da rade u ovoj zemlji, a sjeverna amerika kao kontinent je poznata po unistavanju indijanskih plemena, pa i tamo idu raditi i ne negiraju ni Ameriku ni Kanadu. Kako su neki dvolicni to nema smisla!
staviti odgovore. blokirate opet? Sto li?
Kvebek nije nastao genocidom...
@upis jeli ti to hoces da zarad neke ideologoije izgubimo poslove i zivote koje smo jedva sredili vani? U Bosni je stravicna stopa nezaposlenosti. Vrati sada te ljude koje zoves nazad na prazno i sta ces dobiti? Afganistan koji ceka u redu na vize. Ili ides po onoj staroj da mizerija voli drustvo, nek\' komsiji crkne krava? Na dnu je lakse kad nisi sam, jeli? Nemoj ljude nagovarati na belaj. A sto je neko rekao, ovi na zapadu jedva cekaju da nas se rijese, isto kao sto druga dva naroda jedva cekaju da prijave onog koji mulja sa Mdva pasosa, samo da nekom sloze. Hajde nek je samo demokratski. Ha ja!
Trazis pojasnjenje. Poneke drzave dozvoljavaju dvojna drzavljanstva, dok ih druge izricito zabranjuju i treba se dobro raspitati koja dozvoljava, a koja ne. Recimo, Kanada dozvoljava, ali USA ni pod koju cijenu. Koliko znam, vecina clanica EU ne dozvoljava, dok za Svicarsku ne znam. To se moras raspitati. Kazu da je zapad ku.r.va i vecinom te nece gadjati ako si \"zaboravio\" da se odreknes jednog drzavljanstva, ali sve do onog trenutka kad pokusas iskoristiti to \"zaboravljeno\" (kao npr. popis u drugoj drzavi), a onda se obruse na tebe. Slijedi deportacija. A nik upis ima druge motive, dok njega nije briga sta ce se s tobom dogoditi. Njemu treba viza kako god okrenes, pa sto ne bi i tebi?