Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne kontam ovu nasu vojsku trenutno u BiH.... Za sta nam sluzi i od koga bi nas ta vosjska trebala braniti?!... Od Hrvatske ili Srbije sigurno nece... A Argentina ili Portugal nas sigurno nece napasti?!?!?
Pa to ti je vojska koja služi da Musimani nemaju vojsku. Ono kad sam sebi ukineš vojsku čisto iz inata Srbima.
@tender Ja sam budućnost. Da li ti se sviđam?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako Bakir Izebegović prihvati i potpiše „Pregled odbrane" njegovo ime biće u istoriji naše zemlje upisano uz bok Fikretu Abdiću i drugim, malobrojnim, izdajnicima. A već sada je jasno da što duže Bakir Izetbegović bude u Predsjedništvu biće sve manje države Bosne i Hercegovine, navodi se u saopštenju Građanskog saveza.
Valjda saopćenju? Ako vam je opština općina, onda je i saopštenje saopćenje. De vi malo taj vaš bošnjački jezik standardizujte da vam se djeca ne smiju.
Ukinuti vojsku, za koji će nam?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Užas
Princ Kuga šalje baliju na odsluženje vojnog roka u ISIL, zato mu ne traba bh-vojska.
Muslimani/Bošnjaci su posljednjih četvrt vijeka manipulisani od tzv. međunarodne zajednice, a oni ili toga nisu svjesni, ili to ne smiju reći, ili neće sami sebi priznati. Najprije su, nagovorom Izetbegovića da povuče paraf s Lisabonskog sporazuma, gurnuti u rat sa Srbima, a potom i s Hrvatima, u kojemu su kao slabiji relativno najgore prošli.
Onda im je, jednako kao i Hrvatima, nametnut Washingtonski sporazum, da bi u Daytonu potpisali sporazum po kojemu su dobili manje nego što im je Lisabonski sporazum nudio bez ispaljenog metka. Uz iluziju, koju im je, navodno,...
..na margini Daytona podgrijao Richard Holbrooke, da će SAD Bosnu naknadno napraviti bošnjačkom, ostali su i bez entiteta i bez unitarne BiH. Iluzija, međutim, tvrdoglavo traje i održava je islamofobični Zapad, koji strahuje da bi izdvojen muslimanski entitet omogućio prodor islamskog terorizma u Europu i da je tijesna mješavina s kršćanima najbolja obrana.
Hrvati i Srbi u BiH su taoci te ideje koja se vraća kao bumerang: svjedočimo prodoru vehabizma i terorizma i islamskoj ekstremizaciji do rata najsekularnijih muslimana na svijetu. Sada u BiH imamo zapaljivu kombinaciju američkog i islamskog koncepta globalizma i svim lokalnim nacionalnim akterima u interesu je da sami što prije nađu ustavni kompromis u skladu s realnim stanjem
Eto odose vojnici na biro. A sta ce nam vojska. Imamo amerikance, NATO, dakle nema problema.
Pravi krmak
Zna se kome Vojska BiH smeta a kome sluzi, ostalo je glupo uopste diskutovati. Zato jedni cine sve da je razoruzaju a drugi da je naoruzaju. Izmedju ostalog , najlogicnije je da se jacina vojske treba da parira susjedima, kad oni ukinu ukines i ti itd..
ne znam sto ovoliko blatite nasu vojsku,druge zemlje svake godine povećavaju br samo mi smanjujemo,u vojsci od svih dr institucija je najmanje guzinih sinova,zemlja bez vojske pa bilo kakve je karina zemlja
Sve raspustit kucama i onda svakom punoljetnom muskarcu zaduzit AP sa 5,6 okvira ,znaci svima u BiH ! Pa ako pukne da smo ravnopravni,a tesko oruzje unistit
Eh da je pameti da se pozdravimo, raziđemo po dejtonskim granicama, pogasimo svi vojsku i potpišemo sporazum o vječnom miru, ono po sistemu "ko izda nek mu crkne stara". Možda bi vidjeli nekad nekog života, a ovi kojima se ratuje, samo mimo nas.
keep on dreaming
@pro et contra Zato i kažem, da je pameti....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ima ih sto su spremni zato cetnici i ustase pripazite kako se ubuduce ponasati
@Integrator madjari i grci treba da se boje drugih stvari nama oni nisu interesantni kao ni istra ali zato cetalji i ustase u bosni su nam itekako interesantni. Gamad treba da se iskorjeni jer inace ce nam piti krv zauvijek
@Integrator ko je rekao bilo sta za 1.2 mil pravoslavaca ili 500 000 katolika? Ja sam rekao GAMAD a po mom misljenju gamad su u manjini ja ne izjednacavam sve ljude.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj babo vidi mu glave!
Gospe ti ,ovi u Donju Malocu imaju vise vojnika nego BiH.